Home / ИНТЕРЕСНО / Любовен хороскоп за 2014 година
Любовен хороскоп за 2014 година

Любовен хороскоп за 2014 година

Астролозите направиха Любовен хороскоп за 2014 година, а дали ще повярвате в него или не, това зависи от вас.

Любовен Хороскоп на Везни, Скорпион и Стрелец за 2014 година.

Везни

lyuboven-xoroskop-za-2014-godina Уран ще бъде в дома, отговарящ за връзките, през цялата 2014 г., което ще донесе елемент на изненада и оригиналност в живота на Везните и техните близки. В някои моменти, няма да знаете какво искате от любимите хора, може да променяте по няколко пъти своята гледна точка, което е объркващо, съгласете се. За Везните ще е трудно да поддържат връзка само с един човек: най-вероятно, често ще сменят партньорите си. С цел да създадат силен съюз, ще им е необходима свободата да избират.

Меркурий ще бъде ретрограден в любовния си дом от 16 до 28 февруари. Именно по това време може да срещнете сериозни проблеми в личния си живот. Възможно е, да усетите недостиг на чувства от вашия партньор или да поискате коренно да промените вашата връзка. Възможно и да се върнете при предишна любов. Марс ще бъде в дома на отношенията до края на 2014 година. През декември, желанието да обичате и да бъдете обичани, вероятно ще се увеличи значително. В този месец ще бъдете концентрирани изцяло върху романтичните си взаимоотношения.

Скорпион

lyuboven-xoroskop-za-2014-godinaНептун ще остане в дома на любовта през 2014 година. Скорпионите, както никога да сега ще търсят своята сродна душа, в копнежа им да я намерят, има голяма опасност да попаднат в плен на илюзиите. Опитайте се от време на време, за да сваляте цветните очила, за да избегнете горчиво разочарование. Меркурий ще бъде ретрограден в любовния си дом от 6 до 16 февруари. През този период, проявете повече търпение в отношенията с партньора си, има вероятност за кавги и недоразумения. Не малко силни съюзи са застрашени да се разпаднат.

Меркурий ще се движи в обратна посока на дома на любовта от 17 юни до 1 юли. Поради това, ще бъде трудно да намирате общ език с другите. Може би ще ви е нужно уединение, което ще увеличи чувството на самота. Дори и да хвърлите всички усилия, за спечелване любовта на обекта на вашите чувства, има опастност да усетите недостатъчна взаимност. Този интензивен период ще ви помогне да разберете по-добре какво искате от живота и да направите необходимите корекции в отношението си към една романтична връзка.

Стрелец

lyuboven-xoroskop-za-2014-godinaЮпитер ще бъде в дома, отговорен за чувствата и страстта до 16 юли 2014-та. Чрез влиянието си тази планета ще усили интимността с партньора ви, ще подобри отношенията, ще увеличи близостта и страстта. Ще бъдете обзети от желанието, да обсебите цялото време на своя партньор и да усилите сериозността на връзката ви.

Уран ще бъде в дома на любовта през цялата 2014 г., това ще засили вниманието ви към всичко необикновеното. Най-вероятно, ще привлечете необикновени личности, което ще доведе до интересни и оригинални отношения. Опитайте се да правите преходите си плавно, така че любимия ви човек да има време да реагира адекватно, на резките промени в ориентацията.

Меркурий ще се движи ретроградно от 06 юни до 1 юли спрямо дома на страстта, а след това от 17 юни, спрямо дома на отношенията. По време на този период, може да се чувствате самотни, сякаш близките хора ви игнорират. Не забравяйте, че това усещане е измамно. Не позволявайте на разрушителните мисли да вземат връх над вас. Не е изключена появата в  живота ви на бивши партньори . Помислете внимателно, дали искате да възобновите приключила връзка.

За Козирог, Водолей и Риби вижте тук

За Овен, Телец и Близнаци вижте тук

За Рак, Лъв и Дева вижте тук

Любовен хороскоп за 2014 година
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

  • Scroll To Top