Home / ИНТЕРЕСНО / Любовен хороскоп за 2014-та
Любовен хороскоп за 2014-та

Любовен хороскоп за 2014-та

Астролозите направиха Любовен хороскоп за 2014-та година, а дали ще повярвате в него или не, това зависи от вас.

Любовен Хороскоп на Козирог, Водолей и Риби за 2014 година.

Козирог

 lyuboven-xoroskop-za-2014-ta  Юпитер ще бъде в дома отговорен за вашите взаимоотношения до 16 юли 2014. До тогава Козирозите могат значително да подобрят своите взаимоотношения. Ще забелязвате само най-добрите черти на любимия човек и ще пожелаете да го заливате с изпепеляваща страст, през цялото си свободно време. Вие сте от хората, които предпочитат да правят всичко сами, но точно в този период, ще предпочитате насладата от компанията на любим човек. Неангажираните представители на знака, ще успеят бързо да се сближат с обекта на тяхната симпатия.

След като Юпитер напусне дома, отговарящ за отношенията и се премести към дома на любовта и страстта, ще бъдете в състояние да се съсредоточите върху най-интимните аспекти във вашата връзка. Ще търсите по-голяма близост с любимия човек и качествено подобряване на сексуалния ви живот. Слънчевото затъмнение, което ще се случи на 29 април и следващите го месеци, също ще донесат горещ тласък в интимните ви отношения. В съществуващите връзки се засилва взаимното привличане,  а самотните Козирози през този период ще срещнат интересна личност .

Като цяло 2014 г. е много благоприятна за личния ви живот. Изключение правят дните от 7 до 17 юли, когато ретроградния Меркурий ще бъде в дома, отговарящ за връзките. В този период във връзките се очакват  сериозни недоразумения, не е изключена дори раздяла. Може отново да изплуват на повърхността, привидно отдавна приключили остри въпроси.

Водолей

lyuboven-xoroskop-za-2014-taНа 16 юли 2014 година, Юпитер влиза в дома, отговорен за връзките. Точно тогава Водолеите могат да работят за подобряване на съществуващите си отношения, а необвързаните да започнат лесно нов роман. Ако сте в двойка, опитайте по-често да се забавлявате, заедно с партньора си. Необвързаните Водолеи с лекота ще привлекат около себе си, общителни и весели хора .

Меркурий ще бъде ретрограден в дома на отношения от 07 юни до 01 юли. Това означава, че през този период, между вас и обекта на симпатиите ви, може да възникнат конфликти и недоразумения. Може дори да се стигне до край на връзката. Но това е малко вероятно, защото раздялата с партньора ви, ще бъде дълга. Най-вероятно до няколко седмици, когато Юпитер започне да въздейства върху отношенията, отново ще бъдете заедно. В този период е възможно връщането на стара любов.

 

Риби

lyuboven-xoroskop-za-2014-taЮпитер ще бъде в дома на любовта до 16-ти юли 2014 г. Ето защо първата половина на 2014-та Рибите са завладени от силни романтични чувства. Ще виждате навсякъде любов и ще се опитате да я привлечете в живота си. Съществуващите връзки и чувства ще станат по-ярки, с острата сетивност на първа среща. Необвързаните Риби, лесно ще накарат да се влюби в тях човека, който ги интересува.

Марс ще остане през цялата първа половина на годината, в дома на чувствата и страстта, което усилва тягата на вашата жажда за физическа и емоционална интимност стократно. В същото време от 1 март до 19 май той ще бъде ретрограден, тогава в много двойки, може да възникне напрежение. Може да усетите недостатъчна интимност или страст, или дори отдръпване на партньора от вас. От 10 до 25 октомври, също внимавайте в отношенията,  тогава Меркурий е ретрограден спрямо дома на чувствата и страстта, което ще засили чувството за самота и неразбиране. Тази планета ще се движи в противоположна посока на дома на любовта и от 7 до 17 юни, което ще доведе до дребни конфликти с близките хора. Това е периода, в който нестабилните съюзи, могат да се разпаднат.

За Овен, Телец и Близнаци вижте тук

За Рак, Лъв и Дева вижте тук

За Везни, Скорпион и Стрелец вижте тук

Любовен хороскоп за 2014-та
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

  • Scroll To Top