Home / НЕ ЧЕТИ: КЛЮКИ / Милен Цветков запален комарджия!
Милен Цветков запален комарджия!

Милен Цветков запален комарджия!

На пръв поглед Милен изглежда сериозен и уравновесен човек, който не може да бъде зарибен по хазарта, но водещият на "Часът на Милен Цветков" сериозно зажаднял за бързи пари! Цветков първоначално профукал 500 лв за ТОТО фишове, защото сумата, която може да бъде спечелена в четвъртък, надвишава 3,5 млн. лева! 

След тази "инвестиция", ТВ водещият разпоредил на своя екип да проучат темата, а по-скоро да разберат – какъв е шансът на Милен да удари най-големия джакпот. По-късно разбрал, че неговият шанс да уцели шестицата е 1:13 000 000 – или така да се каже – почти невъзможно! Тези новини ни най-малко не отказали водещия от неговата ТОТО мания. Той споделил, че има усещания за тиражът в четвъртък. За това той изхарчил отново солидна сума, за да увеличи своя шанс за бързо забогатяване!

Негови колеги пък вместо да му помогнат и да го откажат от този порок, те го пренасочвали към други хазартни игри тип – изтрий и спечели. Милен сериозно се е замислил в кое е по-добре да "инвестира" своите пари – Националната лотария, ТОТО, Сделка или не, а защо не и Еврошанс. Цветков споделил пред приятели, че винаги му е било тръпка да играе и Еврофутбол, но не бил спортна натура и не разбирал какво и как да залага.

Милен Цветков запален комарджия!
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Nikol Dimitrova

Scroll To Top