Home / НАЧАЛО / Миналото на Маги Желязкова скандализира Биг Брадър
Миналото на Маги Желязкова скандализира Биг Брадър

Миналото на Маги Желязкова скандализира Биг Брадър

Маги Желязкова е сред бройките на Димитър Бербатов

Маги Желязкова, която се вихри в новия сезон на Биг Брадър Ол Старс, се оказа най-колоритната личност в шоуто. Манекенката е имала вземане-даване не с кой да е, а с Димитър Бербатов. Двамата са имали връзка през 2006 година, преди футболистът да се присъедини към “Тотнъм”. По това време Маги вече е омъжена. Въпреки този факт, моделката и футболистът се отдали на горещите си страсти, но с уговорката, че всичко е само с*кс, писа “България днес”.маги

 Маги Желязкова скандализира и с друга пикантна подробност, която се тиражира в столичното МВР. Брадърката брала срам, когато униформени служители я хванали на калъп с чужд мъж и то на публично място.

В началото на лятото Маги и  заможен бизнесмен се забавлявали на бензиностанция в столицата в малките часове на нощта. Красавицата го обслужвала с уста, когато униформени служители им поискали документите за рутинна проверка.

Влиятелният бизнесмен реагира бързо и случката се потулва. За съжаление на 39-годишната моделка, продавачка от въпросната бензиностанция , разпространява случката в интернет форумите.

Бракът на Маги Желязкова и Боби Манекена е провал, твърдят запознати. Съпругът на звездата от ВИП Брадър кръшкала с бизнесмени, а той – с млади манекенки.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Миналото на Маги Желязкова скандализира Биг Брадър
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top