Home / НАЧАЛО / Мира Радева е съкрушена: Иво я заряза заради Пламен
Мира Радева е съкрушена: Иво я заряза заради Пламен

Мира Радева е съкрушена: Иво я заряза заради Пламен

Мира Радева го отнесе за пореден път, макар че вече е извън къщата на ВИП Брадър

Мира Радева е съкрушена, научи Womens.bg. Социоложката понесе нов съкрушителен удар заради “продукта” си Пламен Медаров. Приятелят й Иво разбрал, че тя е влюбена в бизнесмена и до дни планирал да се изнесе от общото им жилище.

Мира Радева е съкрушена!

Мира Радева е съкрушена!

За по-специалните чувства между двамата се заговори още преди седмици. Мира прекали с подкрепата си към Пламен дори в ситуации, при които той не я заслужаваше.

След като излезе от къщата на ВИП Брадър, социоложката опроверга всички твърдения, че между тях е имало нещо повече. Според нея било напълно нормално да се зароди силно приятелство, тъй като и двамата били атакувани от другите съквартиранти. Тя, като изключително семеен човек, избра каузата да спасява Пламен от останалите и да го съветва. Той от своя страна също показвал привързаността си към нея, макар и по друг начин.

Мира Радева не скри, че приятелят й недоволства от поведението й в Къщата. Той дори я съветвал да си мълчи и да я изгонят по-бързо. Тя обаче не е на това мнение. Близките й останали потресени от участието й в шоуто, а майка й била с високо кръвно през цялото време. Самата тя не спира да се пита струвало ли си е да влиза във ВИП Брадър.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Мира Радева е съкрушена: Иво я заряза заради Пламен
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top