Home / АКТУАЛНО / Miss sixty с нова зимна колекция

Miss sixty с нова зимна колекция

Miss sixty отново ни изненада! Вече и с новата си колекция зима 2012/2013. Искате ли да бъдете актуални и стилни идващия сезон? Изберете Miss sixty! Невероятно е как световната модна марка впечатлява почитателите си дори и в по-студените дни. Зимата предизвика дизайнерите да направят още по-авангардни тоалети за модерната дама.
На какво ще заложи Miss sixty зимния сезон? На разнообразието в цветовете и кройките на облеклата. Естествено марката е известна с различните си модели спортно-елегантни дънки цвят деним. През хладните дни ще са актуални същите, но с висока талия и ярки тонове. Класическия панталон ще бъде преобразен. Ако искате нещо ново спрете се на такъв с широки крачоли в подходящ нюанс.
За да стопли дамите си Miss sixty предлага пухкави жилетки и кожени елеци в черно, кафяво, червено или жълто. А за тези, които не се страхуват от студените зимни дни има такива с къса кройка, но в топли пастелени цветове. Изберете си такъв в жълто, съчетайте го с подобен цвят дънки, прибавете една голяма стилна чанта и сте готови съблазнителки.
Нека не пропускаме пуловерите, зимата те са неизменна част от облеклото ни. Сега марката ни предлага разнообразие както в цветове, така и в кройки. Решихте ли кой е вашия?
Акцентът идния сезон ще е в палтата с огромни яки. Miss sixty предлага такива с различни кройки в невероятен колорит. Имате избор от жълто, бежаво до синьо-зелено.
Изненадата за стилните и елегантни почитателки на марката е вечерните рокли. Искате да сте невероятно неотразима и вечерта, тогава се спрете на Miss sixty. Няма да ви разочарова! Бъдете сигурни, че ще останете под обсега както на мъжки, така и на женски погледи.
Обикнахте ли вече зимата? Без съмнение това може да се случи, носейки моделите на Miss sixty!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top