Home / НАЧАЛО / МИСТЕРИЯ с болестта на Слави Трифонов

МИСТЕРИЯ с болестта на Слави Трифонов

Слави Трифонов тревожи зрителите с болнавия си вид

Слави Трифонов не се появи в шоуто си във вторник, което породи различни слухове. Въпреки твърденията на Краси Радков и Борис Солтарийски, че е лепнал вирус, зрителите се усъмниха. Преиграването им и твърде веселото настроение озадачиха и най-верните им фенове, които намаляват с всеки изминал ден.

Слави отново пипна вирус
Слави отново пипна вирус

За съжаление Слави Трифонов има сериозни здравословни проблеми. Грипът само е усложнил състоянието му. Още през 2007 година стана ясно, че водещият има сериозно заболяване на очния нерв, заради което едва не ослепя. Дори скъпото лечение в чужбина не му помогна, затова и продължава да ходи с тъмни очила. По време на абитуриентските балове пък шокира младежите с болнавия си вид, когато бе водещ на щастливото събитие. В студиото за свежия му вид се грижат гримьорите, но навън нещата изглеждат по-различно.

Зрителите на “Шоуто на Слави” се тревожат за здравето на водещия и се надяват, че лошият късмет ще го изостави в даден момент. Нека припомним, че Слави си счупи крака през 2009 година и се наложи да отложи турнето си, писа “Всеки ден”. След това пък се разболя от ангина, която наложи липсата му от шоуто. Ето че още не е започнал зимният сезон и той започна да боледува.

About Zlatina Galina

Check Also

Андреа полудя: Нашамари тайната любовница на Кобрата?

3.4 / 5 ( 5 votes ) Андреа и тайната изгора на Кобрата в юмручна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *