Home / АКТУАЛНО / Млада плът! Любимата играчка на богатите?

Млада плът! Любимата играчка на богатите?

Защо напоследък стана модерно младите момичета да излизат с богати чичковци? Кой е виновен за промяната в ценностната система на хората и защо моралът и истинските чувства биват изместени от парите? Малко са онези, които могат да отговорят на тези въпроси, но е факт, че все по-често ставаме свидетели на странни двойки- млади момичета излизат с богати мъже, които могат да им бъдат бащи, та дори и дядовци.
Заможните мъже на преклонна възраст очевидно се чувстват прекрасно в компанията на млади красавици, а те пък от своя страна се радват на скъпи подаръци и внимание. Но тук не говорим за любов! Поне не за традиционната любов между мъж и жена, където господстват съкровени чувства и искрена привързаност. При тези връзки става дума за друг вид любов. Егоистична – от страна на мъжете, защото какво друго правят, освен да задоволят егото си и материална от страна на младите момичета, които просто обичат да имат.
Ценностната система на жените отдавна е претърпяла коренна промяна и може би днес заветният въпрос на Хамлет в контекста на женското мислене би звучал по-добре като „да бъдеш или да имаш?“. Явно за повечето млади момичета е по-важно да имат нови скъпи обувки, отколкото човек на тяхната възраст до себе си, който да ги обича. Не казвам, че любимите им чичковци не са способни да ги дарят с любов. Но дали една 20-годишна красавица би допуснала до себе си мъж на 56, ако той не разполага със солидна сума в банковата сметка? Независимо колко добър и грижовен е той.
Такава странна симбиоза като връзката между млада красавица и възрастен богаташ все още не се възприема от обществото, колкото и разкрепостено да е то. Но може би и това е въпрос на време.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top