Home / АКТУАЛНО / Модата през лято 2014
Модата през лято 2014

Модата през лято 2014

Ако искате да знаете какви аксесоари ще са на мода това лято, да знаете, че трябва да започнете от слънчевите очила. Модата в рамките както на диоптричните, така и на слънчевите очила се мени на всеки 6 месеца, така че не разчитайте на миналогодишните модели, ако искате да сте в крак с модата. Знаем, че не е толкова забавно, но модата си е мода. Пробвайте дали ви стоят добре очилата тип котешки очи, защото те ще са абсолютен хит това лято. Заложете си кафяви или зелени оттенъци на стъклата, а самите рамки нека да са цветни с цветни или животински мотиви.

Това лято на мода ще са прочутите бижута на Alexandra Italy –  пъстрите мъниста, перлите и разноцветните огърлици. Ако не имидж, то поне можете да внесете много настроение във визията си. За летните горещи дни си купете голяма пъстра чанта с флорални или анималистични принтове, в която да се поберат всичките ви летни аксесоари (а и ще ви прави по-фина и стройна). Можете да си завършете за нея и някакво шалче, с което да съчетаете основните цветове в облеклото.За хладните сутрини и вечери можете да си вземете елегантна чанта тип портмоне за под мишница или с дълга дръжка през рамото.

А сега и няколко съвета за краката. За лятото заложете на ниските обувки или обувките с платформа. Не е нужно да затормозявате ходилата си с високи обувки с токчета. Създайте комфорт на краката си и организирайте ежедневието си по-динамично, за да може тялото ви да е във форма за лятната отпуска на морето. Редувайте ниските обувки с тези на платформа, защото това е идеалната комбинация за здравето на вашите крака. Снабдете се и с един –два чифта високи обувки, за да не ви изненадат с непланирана покана за ресторант или парти и да сте неподготвени. Те са вечната класика и изберете свежи цветове за тях.

Модата през лято 2014
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top