Home / МОДА И СТИЛ / Модата в есенния грим

Модата в есенния грим

Гримът е важен за самочувствието на една жена. Модата в есенния грим е доста разнообразна. Тя се свързва с различната палитра от цветове и нюанси на есента. Гамата е изпълнена с ярки, опушени и бляскави цветове. След фриволният летен грим идва ред на зашеметителния есенен такъв. Времето става по-хладно, настроенията се променят. А ние искаме да сме в тон с природата.
Имаме желание! То е да ни забележат. Тогава ще изберем мистичното лилаво и розовите нотки в очите. Независимо дали за вечерно парти или за обикновенна разходка сред природата, това е гримът придружен с черна очна линия.
С какво свързваме есента? Най-вече с падането на листата. С кафеникавият цвят във всичките му нюанси. Но това не означава, че само един бежавокафяв фон дьо тен е достатъчен. Ако имате по-тъмен тен на кожата е препоръчително да гримирате очите си в този цвят. Ще бъдете удивителни.
Защо да не покажем малко магнетизъм в гримовете. Модерно е и красиво тъмно синьото. Подчертайте очите си и със сигурност няма да останете незабелязани.
Какво придава истинска женственост на една жена? Разбира се обемни розови устни. Използваийте гланц за устни с брокат или в нежно розово.
Класиката не е на последно място. Страстното червено никога няма да излезе от мода. Едни червени устни не са за пренебрегване. Удивете с тях.
Руменината на бузите е много важна. Използвайте руж в кафеникави топли нюанси.
Ако наистина искате да ви забележат удебелете веждите си, актуално е. Вярно е, че не на всеки му отива, но защо първо не пробвате? Може да ви хареса.
Искате да се слеете с тълпата и да не ви забелязват? Тогава си изберете по-неутрални и топли есенни цветове.
Природата е толкова красива през есента, че думите не стигат. Оставете безмълвни и хората, който искате да зашеметите с есенния си грим. Подчертайте лицето си и ще видите колко по-красиво може да бъде то!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top