Home / МОДА И СТИЛ / Модерни ботуши за дамите
Модерни ботуши за дамите

Модерни ботуши за дамите

Този сезон, модерните ботуши и ботите са повече от задължителни за всяка жена. Сред най-модерните предложения за зимата остават ботушите от естествена кожа в черен цвят. Те са много практични и се съчетават с всички дрехи и аксесоари. Тази година се отделя по-голямо внимание на цветните модели и по-различните материи. Актуални са всички пастелни и наситени цветове и комбинациите от материи. Класическите модерни ботуши с дължина до коляното остават хит в модата на обувките за зимата, но все по-бързо навлизат дългите ботуши с дължина над коляното и ботите.
Новото в дамската мода при обувките са различните бродерии, капсите и декорациите. Тези модели са подходящи за онези дами, които не се страхуват да експериментират със стила и облеклото си. Модерни остават лачените ботуши, както и тези със змийски и леопардов принт.
Велурените ботуши с нисък ток са много модерни тази зима, но се препоръчват за ежедневието. За съчетание с официалните дамски облекла са по-подходящи изчистените кожени ботуши с висок тънък или правоъгълен ток. За дамите, които разчитат предимно на удобството и комфорта, на пазара се предлага широка гама от топли модерни ботуши в типичните за зимата по-тъмни тонове. Хит сред обувките тази година са ботушите с платформа и ботушите в комбинация от няколко цвята. Някои ексцентрични дизайнери допълват платформата с шипове, метални капси, катарами, пайети и каишки. Други комбинират ботушите от гладка кожа с пух, декоративни камъни или нетипични материи като дантела и кадифе.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

  • Съгласен съм, че ботушите са задължителни за жените, които държат на външния си вид, но не съм съгласен, че снимката от статията отговаря на времето на сезона.

  • Scroll To Top