Home / АКТУАЛНО / Модерни рокли за есента и зимата

Модерни рокли за есента и зимата

Какви ще се модерните рокли за есен-зима 2012-2013? В цветово отношение трябва да се доверите на червения цвят. Него може да комбинирате както си поискате. С традиционното черено или пък с оранжево- въпрос на вкус. Не забравяйте да набавите и кафява рокля в своя гардероб. Към кои модели рокли ще трябва да се насочите през есента и зимата?
Дизайнерът Наем Кан представи своята есенно-зимна колекция. Неговото решение е кафява рокля без ръкави. Изключително стилна и едновременно с това сексапилна. Този тип рокля може да бъде подходяща не само за вечерен повод, а и за през деня, тъй като липсата на ръкави се компенсира от широката разкроеност. Така няма да чувствате неудобство, докато работите.
Оскар де ла Рента даде в своята колекция зелена светлина на роклите, които са с деколтета тип лодка. В долната част може да се съчетават с разкроени плисета. Те създават закачлив ученически вид. За разлика от него Келвин Клайн придава по-строг вид на колекцията си. Най-вероятно на неговия избор биха се доверили онези от вас, които са любители на дантелите в деколтетата и обичат да носят рокли с широки ръкави.
За жените, които обичат да експериментират и да си играят с мъжкото подсъзнание, нека да кажем, че могат спокойно да се спрат на рокля без деколте, но с яка. В същото време нека е разкроена.
Ако през есента сте канени на сватбата на своя приятелка и имате нужда от официална рокля. Може да се спрете на официална рокля с ниска талия (типичната коктейлна рокля). Нека дължината на роклята не бъде над коляното.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top