Home / МОДА И СТИЛ / Модни дамски сака

Модни дамски сака

Модните дамски сака са важна част от гардероба на почти всяка съвременна жена. Знаем, че сакото е респектираща дреха. С него дамата изглежда стилна, красива, елегантна. Искате да впечатлите? Тогава се запознайте с модните тенденции в саката за есен 2012/2013. Те са разнообразни и не биха ви ограничили, както в избора си на цвят, така и в този на материя. Нека предложим нещо за деловите жени или тези над 40. Искате да сте стилна, но да не фрапирате? Спрете на сако в модерно сиво или елегантно кафяво. Този цвят, имащ права кройка е подходящ за всеки ден. Може да се комбинира с панталон в същия цвят, ако желаете да останете незабелязани. Но ако си търсите по-елегантно сако, за специален повод спрете се на актуланото такожа с всякакви щампи.
Вие сте млада и енергична жена, искате да останете забелязана. Заложете на късо и цветно модо сако. Определено ще ви хареса, особено ако имате хубава фигура. Тогава може да си го позволите в разнообразни цветове от ярко жълто до лила. Лъскавите сака също са актуални днес.
Тенденцията този сезон в никакъв случай не ограничава, но е препоръчително за жените с по-пълна фигура да се съобразят с цвета на сакото си. Тези дами могат да се спрат на по-дългите, който са леко вталени. Целта е да се скрие проблемната зона около ханша и то да придаде по-изящна форма на тялото. Друга важна подробност е, че ярките цветове не биха ви подхождали, освен в комбинация с тъмна пола или панталон. Защо не се спрете на райето, то оптически издължава фигурата и би ви предало доза самочувствие?
Искате ли да провокирате себе си с нещо различно? Откраднете идеята на мъжкото сако, защото тя вече не актуални само за тях. Модното сако е хит, допълнете красотата си с него!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top