Home / МОДА И СТИЛ / Модни тенденции при дамските дънкови якета 2012/ 2013

Модни тенденции при дамските дънкови якета 2012/ 2013

Дънковите материи са били винаги на мода. Облеклата са характеризирани като удобни, практични и стилни. Може би това е причината , те все още да имат широк кръг почитатели от целия свят. Казват, че всяка жена трябва да има поне едно дънково яке в своя гардероб. Но както всички знаем, модните тенденции са изключително променливи и оказват влияние не само на официалните тоалети и принадлежности, но също и в света на денима.
За новия сезон 2012/2013, дизайнерите препоръчват да наблегнем на по – тъмните цветове, като кафяво, бургундско червено и винено червено. Ако това ви се струва екстравагантно, то можете да подберете яке в тъмно син цвят. Срещат се дънкови якета с по – широк гръб, но за сметка на това , тесни ръкави. Както казват дизайнерите, „Ако ви наложи да яздите кон, това не означава, че не може да изглеждате стилни.“
За щастие на всички бунтарки, през новия сезон изключително модерни ще бъдат не само нарязаните дънкови панталони, но и нарязаните дънковите якета. Всички ние бяхме позабравили онзи каубойски стил от американските уестърни, но за радост или не, той се завръща с пълна сила. Дамското дънково яке излиза на по – преден план в нашия гардероб и еждневие. Изключително модерно ще бъде съчетаването на якето с по – екстравагантни аксесоари. Под якето можете да носите топ в по – ярък цвят. Носейки денима не е задължително да бъдете с панталон от същата материя. Можете да подберете какъвто и да е панталон, подходящ за вашата фигура. Добро решение според дизайнерите ще бъде съчетаването на дънковото яке със секси рокля. Флоралните мотиви също ще бъдат на почит в света на денима и по – специално в декорацията на якетата. Можете да добавите и по – големи и цветни копчета. Постарайте се, носейки тази дреха да избегнете скучната и сива визия. За кратко време, дънковото яке се превърна в необходим аксесоар за всяка жена по света.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top