Home / МОДА И СТИЛ / Модни за есен 2012-2013: принт в синьо

Модни за есен 2012-2013: принт в синьо

На прага на есента сме. Както всяка година не да не насочим, за Вас мили дами, вниманието си към актуалните цветове, десени и форми за есен 2012-2013.
По време на семицата на модата, която се провежда в Милано: Емпорио Амани, Прабал Гурунг, Мулбер, Спортмакс, Вивиан Вествуд, Ердем, Лавин казаха своята дума. За да бъдете актуални и в крак с модата ще трябва да набавите в своя гардероб дрехи с принт в синьо.
Ресни, украшения под формата на роза и яки с гарнитури. Така Емпорио Армани ни препраща към модата на 20-те години. Той умело комбинира мъжки и женски елементи, а якетата с широки рамене придават сериозния тон на тоалета. Основният акцент в колекцията са късите до коляно панталони, които бяха част от дизайнерските решения на не един топ-дизайнер.
Многообещаващият млад дизайнер, който е роден в Сингапур- Прабал Гурунг, със сигурност има по-различен усет към цветовете, отколкото западните дизайнери също предложи  принт в синьо. Той залага на чарлстон, а в цветово отношение умело комбинира червено с принт в синьо.
Наред със световноизвестните дизайнери луксозната английска марка магазини Мулбери също представиха своята модна кампания есен 2012– техните снимки са в дивата гора, в която могат да се видият големи плюшени играчки, а сред тчх е Линдзи Шиксон.
Свояата колекция представиха и от Спортмакс, както ни е известно втората линия, която се поддържа от МаксМара. Тяхното предложение са палта тип блейзери с яки, които са без ръкави или подобни на ръкави, тесни поли с копчета и плетени пуловери с вплетени окраски. Гамата, която предлагат е: снежнобяло, кремаво, сребристо, и отново принт в синьо, но среднощно синьо.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top