Home / ЗДРАВЕ / Мъжете ме намразиха, след като си намалих бюста!
Мъжете ме намразиха, след като си намалих бюста!

Мъжете ме намразиха, след като си намалих бюста!

Винаги съм била от онези момичета, чиито гърди сте забелязвали. Не е задължително по-добрия начин… Когато се запознавах с нови хора, те винаги ме питаха небрежно: “Истински ли са?”; “Какъв размер са всъщност?; “Не изпитваш ли болка?”; “Обзалагам се, че нямаш неприятности с мъже!”. На всички отговарят с досада и апатия: “Да, винаги са били такива”; “Изпитвам болка в гърба, раменете, дори и в бедрата”, “Да, нямам проблеми с мъжете, те имат проблем с мен!”. И наистина, болката бе постоянна и непоносима. Така че имах само едно решение – да намаля гърдите си. Относно мъжете, нека го кажа по този начин – никак не ми беше трудно да си намирам гаджета, но те забелязваха в мен само едно – гърдите ми. Всичко това само задълбочаваше неврозата и депресията ми. Честно казано не смятах да ги намалявам, докато не си дадох сметка, че те пречат на физическото и емоционалното ми благосъстояние. момиче

Говорих с родителите си за това, преди да взема голямото решение. Приятелите ми ме подкрепиха, но малко след това много хора бяха объркани от решението ми. Започнаха въпросите: “Но защо ще се лишиш от тях? Всяка жена иска такива!”; “Знаеш ли, че бих убила човек за тях?”; “Те правеха талията ти толкова малка”; “Ще изглеждаш нормално, но не и толкова впечатляващо”. Честни съвети, които не бях поискала. Аз също веднага забелязах промяната в начина, по които момчетата се приближава към мен. И с това искам да кажа, че разбрах тъжната истина – мъжете са ме харесвали заради големите гърди. Бях разстроена! Защо никой не искаше да разбере, че тази постоянна пулсираща болка е достатъчна причина да се оперирам?! Независимо от всичко, аз започнах да се харесвам. Сега всичко ми стои добре. Трябва да каже, че гърдите ми все още са сравнително големи и талията ми изглежда също така малка.

Започнах да сърфирам в сайтовете за запознанства, за да се запозная с мъж, който ще ме приеме такава, каквато съм. Всичките ми приятели ме насърчаваха и ето че се започна една лудост от снимки в двете посоки, сладки съобщения, предложения за кафе. Аз обаче пращах снимки, отпреди да си намаля бюста. Знам, че сега изглеждам страхотно, но не исках да публикувам нови снимки. Това доведе до неловки моменти в запознанствата ми от интернет очи в очи. Някои мъже определен обяха разочаровани заради по-малката ми гръдна обиколка. Други обаче ми дадоха кураж, че не тези “момичета” ме определят. Скоро след това смених снимката си и сложих актуална, която ме показваше как изглеждам след операцията. Минаха две години.

Обичам да се срещам с нови хора. Почти не говоря за вътрешната борба да легна под ножа в името на здравето ми. Сега съм толкова далеч от всичко това, но признавам, че се държах глупаво. Бях обсебена от мнението на другите. Стигнах до извода, че всяка радикална промяна – операция за увеличаване или намаляване на бюста, наддаване на килограми, кара хората да гледат на теб по различен начин. Аз уважавам мнението на другите, но решението си остава само мое – на никой друг!

Радмила Г.

Мъжете ме намразиха, след като си намалих бюста!
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top