Home / ОТНОШЕНИЯ / Най-често срещаните травми при секс

Най-често срещаните травми при секс

Странно или не, но научно е доказано, че най-често срещаните травми са при правенето на секс. Невероятно защо един такъв приятен акт може да ви донесе много главоболия? Преди да се спрем на травмите по време на секс, нека първо изясним каква е дефиницията на думата! Сексуален или полов акт се определя най-общо като проникване, сношение или копулация. Обикновено това се случва между партньори с цел удовлетворяване на сексуалните им подбуди. А когато става въпрос за травма, причините могат да бъдат различни. Ето най-често срещаните:
1. Ожулванията на колена и лакти по време на сексуалната игра са резултат от необуздаността на партньорите. Това се случва при триене на тези части от тялото в земята или стената.
2. Внимавайте, доста опасно е правенето на секс в банята. Тя е мястото, където се получават най-сериозните травми. Счупване или навяхване на крак или ръка, при подхлъзване; порязване при напукана мивка или тоалетна чиния оставят белег за доста дълго време.
3. Обичате да експериментирате със секс на стълби, върху печка или защо не на кухненската маса? Тогава внимавайте от падане или порязване. Тези места са възбуждащи, но могат да бъдат и коварни при невнимание.
4. Сериозно е получаването на фрактури, особено при полов акт на диван или легло. Пазете вашата главата и тази на партньора си от удряне в дъската на леглото. Би се получила доста неприятна и сконфузна ситуация, нали?
5. Залисани в сексуалната игра обикновено доста от хората усещат чак след няколко часа или на следващия ден, че имат проблем с мускул или сухожилие. Това може да е в следствие рязката смяната на позите. Усукали сте мускул или сте скъсали сухожилие, следващия път внимавайте в експериментите.
6. Ако сте притиснали тялото си в предмет и той ви е оставил лек белег или следа – спокойно. Това е „сладка“ травма в сравнение с гореспоменатите!
Някога задавали ли сте си въпроса дали места като кухнята, дивана и банята биха били опасни за сексуалната игра? Е, практиката показва, че могат! А причините за сексуалните травми обикновено са прекалената фантазия, недостатъчния опит и стихийността на партньорите.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top