Home / АКТУАЛНО / Най-добрите диети за 2013 г.!
Най-добрите диети за 2013 г.!

Най-добрите диети за 2013 г.!

Вижте кои са най-успешните диети за 2013 г

Трудно е да запазим линията си при всичките тези празнични лакомства, с които са отрупани трапезите по празниците. Ето и кои са най-добрите и успешни диети за отминаващата 2013 година.

 1. Палео диета: Най-добрата диета за 2013 г. е диета от каменната епоха! Този хранителен режим включва месо, риба, плодове и зеленчуци. Забранени са храни като: мляко, млечни продукти, сол, захар, зърнени и преработени храни. Идеята е да консумираме храна в естествения й вид с
  Най-добрите диети за 2013 г.!

  Най-добрите диети за 2013 г.!

  възможно най-малко обработка.
 2. Премахване на токсините със сок: Тази диета се практикува най-много до 2 седмици, защото е прекалено строга за изпълнение. Пият се само сокове от плодове и зеленчуци.
 3. Средиземноморска диета: Основата на тази диета са полинаситените мастни киселини, зеленчуците, ядките, семената, плодовете.
 4. Диета с кленов сироп: Приема се коктейл от вода, лимон, кленов сироп и червен пипер. Диетолозите не я препоръчват заради негативните й последици върху здравето.
 5. Кетонна диета: Тази специфична диета не трябва да се прилага в домашни условия. Идеята е тялото да премине в състояние на кетоза, при което кетоните стимулират изгарянето на мазнините.
 6. Всеядна диета: Тази диета ви позволява да не гладувате, но да се храните предимно с растителни и животински продукти. Така ще си набавяте всички нужни хранителни вещества и ще отслабвате.
 7. Плодова диета: Консумират се само плодове за определен период от време, но това води до изтощение на организма, писа zajenata.bg.
 8. Пескетарианство: Този хранителен режим изобилства от морски продукти. Проблемът тук е живакът, който се съдържа в рибеното масло.
 9. Японска диета: Тя се състои от риба, зеленчуци, тофу.
 10. Флекситарианска диета: Основава се на вегетарианството, но понякога се разрешава бялото месо и рибата.

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Най-добрите диети за 2013 г.!
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top