Home / АКТУАЛНО / Най-горещите модни тенденции за Есен/Зима 2013-2014
Най-горещите модни тенденции за Есен/Зима 2013-2014

Най-горещите модни тенденции за Есен/Зима 2013-2014

Вижте най-горещите модни тенденции за Есен/Зима 2013-2014

Обичате ли ярките цветове, атрактивните комбинации и смелите модни решения? Ако да, тази есен модата е на ваша страна. Забравете за мрачните и скучни нюанси. Вижте какъв блясък и стил са подготвили за вас дизайнерите на висша мода.

 Бронирани костюми, сребристи тонове, остри детайли

Бронирани костюми-2 bronia
Бляскавата война в модата може да започне сега! Louis Vuitton, Christopher Kane и Paco Rabanne предпочетоха бронираните костюми и сребристите цветове. Не пропуснаха и ръкавиците, както и малката черна рокля. Виждаме такова живо разнообразие от модели и цветове, че няма как да не забравим за депресията и скуката.

100% черно
roklia
Пригответе се да покорявате с малката черна рокля на Viktor Rolf. Ето че и през този сезон няма да минем без нея. Костюмите на Dior пък са просто фантастични.

Злато, сребро, бронз
zlato Бронирани костюми-3 злато-2
Няма по-добър начин да блеснете! Високият стил на тези цветове ще ви направи в звезда за един миг. Забравете за дъжда и вятъра! Независимо от времето може да бъдете бляскави.

Магия в лилаво

лилаво-3 лилаво-2 лилаво

Лилавото във всичките му нюанси е идеалният цвят за този сезон. Тъмно, светло – изберете сами! Лилавата вълна набира все по-голяма скорост, за да се приземи на писта Есен/Зима 2013-2014.

 

Най-горещите модни тенденции за Есен/Зима 2013-2014
4 (80%) 4 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top