Home / ИНТЕРЕСНО / Най-шокиращите костюми на Лейди Гага
Най-шокиращите костюми на Лейди Гага

Най-шокиращите костюми на Лейди Гага

Естествено, че най-скандалните и шокиращи костюми на ЕСЕН 2013, са носени от Лейди Гага.

Lady Gaga

Да опитаме първо сериозно, да представим Лейди Гага, доколкото е възможно това. Дори няма да ви я покажем без грим…, тя е достатъчно провокативна и в официалните си изяви!

Mtvema, пишат за нея: „Ужасяващатаа визия на суперзвездата е вдъхновение за милиони "малки чудовища" по целия свят.“

"Винаги съм обичала да се забавлявам, бях шокираща и превзета още от малка, такава съм и сега. Просто шоуто е в кръвта ми“, признава тя.

Лейди-Гага1Но нека да започнем от начало, когато в обикновенно американо-италианско семейство, на 28 март 1986 година в Ню Йорк, е родена Стефани Джоан Анджелина Джерманота. Артистичното дете, показва таланта и желанието си да се занимава с музика и да бъде на сцена още преди да тръгне на училище. Учи музика и свири на пияно от 4 годишна. След дългите години упорит труд в областа на сцената, на 20 години тя все още е на опашката в шоу бизнеса. Непрекъсната и повтарят, че въпреки невероятните и глас и тембър, невзрачната и външност, и играе лоша шега. Тя просто не е за сцена. Скандалният и и нелеп вкус къв облеклото, не се нравел никому.

След последвалата серия грандиозни провали, благодарение на изпълнителя Acon, който харесва няколко нейни изпълнения и споделя това с шефа си, Леди Гага подписва първия си голям договор с Interscope, на стойност 800 000 долара. Наистина Голям, което е изключение за млад изпълнител, защото дори и утвърдени имена рядко са получавали над 500 000 долара.

Така след много труд и търпение Гага пуска първият си сингъл а именно Just Dance („Просто танцувай“), слагайки началота на стремглаво зашеметяваща кариера!

По брой получени музикални награди, за всички времена, преди нея са само Майкъл Джексън и Уитни Хюстън. Тя притежава над 200 награди, между които 5 награди Грами, 13 видео музикални награди, 8 европейски музикални награди, 5 световни музикални награди и много други.

Състоянието и се оценява на над 200 млн. долара, спечелени за по-малко от 5 години откакто певицата е на световната сцена. Продава над 23 милиона албума по целия свят. Тя е първият човек с над 1 млрд. гледания в YouTube. Лейди Гага има над 60 милиона фена в социалната мрежа Facebook и над 40 млн. последователи в социалната мрежа Twitter. Тя е първият изпълнител със собствена социална мрежа – LittleMonsters.com, в която към днешна дата има над един милион потребители.

Певицата е обявена за един от най-влиятелните личности на десетилетието, като списание Forbes я нарежда на първо място за 2011г.  

Чудовищната и ексцентричност не подминава и космоса, тя е в преговори с НАСА, за сътрудничество в най-амбициозната и цел, да изнесе концерт извън пределите на Земята.

Вижте най-скандалните костюми на есен 2013, в нейно представление, разбира се devil

 

 

 

Най-шокиращите костюми на Лейди Гага
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top