Home / АКТУАЛНО / Наръчник за самотни жени: Как да си намерим свестен мъж?
Наръчник за самотни жени: Как да си намерим свестен мъж?

Наръчник за самотни жени: Как да си намерим свестен мъж?

Много красиви жени са необвързани, самотни и депресирани

Дори красивите и привлекателни жени не винаги успяват да намерят подходящ мъж. Оказва се, че да срещнеш г-н Подходящия понякога се превръща в мисия невъзможна. Да, мъже не липсват, но когато си на работа по 15 часа, имаш ангажименти у дома, нямаш възможност да обикаляш заведенията и да пръскаш пари, няма как да завързваш нови запознанства.

Как да си намерим свестен мъж?

Как да си намерим свестен мъж?

Анкета сред читателките на Womens.bg ни показа, че жените масово използват услугите на сайтовете за запознанства, за да се срещат с мъже. Не рядко от тези срещи се заражда любов и успешна връзка. Какво обаче трябва да знаем за виртуалните запознанства? Няма какво да се заблуждаваме, всичко започва от външния вид! За да имате успех в тези сайтове, трябва да подберете няколко интересни снимки, които ви показват в добра светлина (повече инфо ТУК). Комуникирайте, харесвайте снимките на симпатягите, които отговарят на изискванията ви, трупайте опит и не се страхувайте да излизате на срещи. Може да се разочаровате, но може и да намерите нови приятели, а защо не и нещо повече?!

Флиртувай!

Флиртувай!

Всяко самотно момиче, което иска да срещне любовта, знае колко трудно е това. Ето ви няколко стъпки, които ще ви накарат да заблестите и да увеличите шансовете си на любовния фронт.

  1. Погрижете се за външния си вид: Поддържайте се в рамките на възможностите си и не се утешавайте с големи дози шоколад. Хубава прическа, приличен маникюр, семпъл грим, дрехи, които ви правят комплимент – това е достатъчно, за да се харесате на мъжете. Спортът също ще увеличи ухажорите ви.
  2. Отпуснете се на първата среща: Мъжете обичат усмихнатите, интересни и провокативни дами. Не си мислете, че той е последният ви шанс, а просто се забавлявайте. Отчаянието е лош съветник и плаши мъжете до смърт!
  3. Покажете, че имате свой живот: Преследвайте целите си, сбъдвайте мечтите си и междувременно се срещайте с мъже. Не превръщайте новия си приятел в център на живота си, защото той бързо ще се отегчи. Важно е не само да намерим подходящ мъж, но и да го задържим, нали така?
  4. Усъвършенствайте се: Ако искате здрава връзка, трябва да сте готови за нея. Това означава да имате доверие на партньора си, да гледате позитивно на отношенията ви, да сте готови да давате – време, обич, внимание.
  5. Търсете любовта в правилната посока: Ако искате сериозна връзка, брак и деца, не си губете времето с плейбои. Има мъже, които ни привличат, но никога няма да се обвържат сериозно. Не е трудно да прецените какво иска от вас един мъж. Не рядко се влюбваме в съвсем неподходящи, осъзнавайки това от самото начало. Ако имате време за експерименти, няма лошо! В случай че биологичният ви часовник тиктака неуморно, не хабете сили и време с безсмислени връзки.

Наръчник за самотни жени: Как да си намерим свестен мъж?
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top