Home / АКТУАЛНО / Наследството на Борн/ The Bourne Legacy премиерата в кината на 31 август

Наследството на Борн/ The Bourne Legacy премиерата в кината на 31 август

Каква е връзката между Джеръми Ренър, Рейчъл Вайц и Едуард Нортън? Те са главните герои в четвъртата част на поредицата от филмите „Борн“. Заглавието на най-новата част е „Наследството на Борн“ (The Bourne Legacy).
Още от самото начало на поредицата, сценарист на филма „Наследството на Борн“ е Тони Гилрой. Той създава сценария по едноименната книга на Робърт Лидлум.
Гилрой поема нов курс в поредната част на филма, като главният герой е агент Арън Крос (Джеръми Ренър – през 2011 година гледахме актьора в Мисията невъзможна).
Централен персонаж е Арън Крос, който е един от шестимата агенти на свръхсекретна програма. Чрез биологично – фармацевтични интервенции те стават по-силни, по-умни и по-издържливи. Тъй като става дума за обратим процес, е важно да бъде съхранена психическата годност на агент крос. В противен случай оцеляването в неговия бранш би било немислимо…
Новата заплетена история на поредицата „Наследството на Борн“ ще съпреживеете с агент Арън Крос и доктор Стефани Шнайдер (Рейчъл Уайз), които ще трябва да се изплъзнат от злодея, който ги преследва (Едуард Нортън) и да бъдат заловени от агенцията. Ще бъдете вплетени в преследвания през къщи – лабиринти, стрелби и всички типични за поредния екшън момент.
За тези от вас, които очакват появата с нетърпение, нека да кажем, че премиерата в кината е на 31 август.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top