Home / АКТУАЛНО / Неразрешимите дяволски загадки на Бермудския триъгълник
Неразрешимите  дяволски загадки на Бермудския триъгълник

Неразрешимите дяволски загадки на Бермудския триъгълник

Какви закони на времето действат и къде се крие мистерията на Бермудския триъгълник

Бермудски триъгълник е печално известен участък в Атлантическият океан, намиращ се между Маями, Пуерто Рико и Бермудските острови. За този участък в океана се носят какви ли не легенди. Вижте три от най-разпространените легенди-теории за това място:

Някои считат, че в Бермудският триъгълник познатите закони на физиката просто не действат. За мнозина мястото се явява нещо като портал между измеренията, там действителното време е спряло. Поддръжниците на тази теория смятат, че изчезналите плавателни съдове и самолети всъщност не са разбити, а само са преминали в друг времеви раздел. Много физици считат, че времевата крива не е праволинейна, а прави своите завои. Погледнато така излиза, че тази теза теоретично е напълно възможна, пишат от 24 часа.

bermudskiq triagalnik

Мистерията на Бермудския триъгълник

Не са малко и тези които вярват в теорията за нашествие от НЛО. Според тях всъщност извънземните върлуват в Бермудския триъгълник и прибират заложници на тяхната планета. Тази теория звучи доста застрашително, но е факт, че именно в този участък се има заснети най-много НЛО.

Третата версия за аномалиите в Бермудския триъгълник е свързана с митичния потънал континент Атлантида. Двама канадски изследователи дори са успели да заснемат част от потъналия континент с помощта на подводен робот. Привържениците на тази теория веднага бързат да твърдят, че атлантите са имали невероятно напреднала технология, лазерни оръжия и енергийни кристали, които всъщност объркват уредите на плавателните съдове и са истинската причина за аномалиите в Бермудския триъгълник.

Една от най-неразрешимите загадки се явява факта, че понякога намират плавателни съдове изчезнали в района на Бермудския триъгълник и всичко на тях изглежда така, сякаш току-що са напуснати от екипажите си, но следа от хора просто липсва.

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=aEQgQ8e7Wmk&w=420&h=315]

Неразрешимите дяволски загадки на Бермудския триъгълник
5 (100%) 4 votes

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top