Home / АКТУАЛНО / Нещастието сполетяло Селена Гомес разтърси феновете й
Нещастието сполетяло Селена Гомес разтърси феновете й

Нещастието сполетяло Селена Гомес разтърси феновете й

Селена Гомес разкри разтърсваща тайна

Селена Гомес е любимка на мнозина и случващото се с нея буквално разтърси социалните мрежи. Голяма част от феновете на красавицата са повече от шокирани от неочакваната новина, че тяхната любимка е загубила бебе си. Оказва се, че преди две години Селена е очаквала бебе от Джъстин Бийбър. Въпреки неспирните разпри между двамата бъдещата майка била твърдо решена да запази мъника. За нея тази не планувана бременност била като знак, че двамата с Джъстин са родени един за друг и трябва да останат заедно. Последвалия спонтанен аборт обаче попарил всякакви надежди на Селена, че връзката им има някакво бъдеще.

selena gomez

Селена Гомес загуби бебето си от Джъстин Бийбър

Селена Гомес и Джъстин Бийбър имат сравнително дългогодишна връзка, която е белязана от няколко твърде показни раздели и сдобрявания. След като разбрала за своята неочаквана бременност, актрисата взела твърдо решение да роди и отгледа детето си, разкриват от dailymail.co.uk. За нея младостта им не била пречка да станат родители, тъй като и двамата с Джъстин са родени от майки тийнейджърки. Бъдещият татко обаче бил на съвсем друго мнение и не искал в никакъв случай да поема такава отговорност и да застраши развитието на музикалната си кариера. Според източници близки до актрисата скандалите в двойката зачестили и резултатът се оказал фатален за бебето.

Интересното в случая е, че мениджърът на Селена Гомес отрича изобщо тази бременност, а самата тя направи признание, че действително преди две години е преживяла спонтанен аборт и е изгубила бебето си от Джъстин Бийбър. Феновете на Селена оживено коментират в социалните мрежи, че тази бременност определено се е отразила много негативно на тяхната любимка. За голяма част от феновете е повече от сигурно, че актрисата наистина е преживяла спонтанен аборт. Не са малко и тези, които поставят под съмнение бременността на актрисата. Някои от тях дори стигат твърде далеч в провокациите си, като споделят тезата, че Селена Гомес прекалява с употребата на упойващи вещества и на моменти просто не знае какво говори.

Нещастието сполетяло Селена Гомес разтърси феновете й
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top