Home / ИНТЕРЕСНО / Нестандартни, впечатляващи, свежи и запомнящи се декорации за автомобили
Нестандартни, впечатляващи, свежи и запомнящи се декорации за автомобили

Нестандартни, впечатляващи, свежи и запомнящи се декорации за автомобили

  

Искате ли да впечатлявате със собствен уникален стил, свежо излъчване и завладяваща каризма? Използвайте въображението си и усета за красота и креативност, за да бъдете уникални и запомнящи навсякъде, където отидете. Създайте свой собствен стил с оригинални идеи за облекло, прическа, аксесоари, декорация на дома и дори украса на колата, с които ще се откроявате.
 

dekotativen stiker za kola

Искате ли бързо и лесно да промените визията на автомобила си, като добавите нещо свежо и запомнящо се? Един от най-модните и лесноизпълними начини за декорация на колата са специалните стикери. Те се използват все по-широко по света от собственици на автомобили, които искат да прикрият някои несъвършенства във външността на колата или просто желаят да постигнат по-индивидуален стил в обликът на автомобила.

Изборът от стикери за декорация на дамски автомобил е много голям и непрекъснато се разнообразява с нови идеи и дизайни. Най-подходящите декорации зависят от цвета на колата, от вашия собствен стил и от целта, с която искате да ги използвате. Например, ако идеята ви е да прикриете несъвършенства в боята на колата или драскотини, препоръчват се стикери с по-големи форми, като лепенки цветя – маргаритки. Те подхождат особено много на автомобили с тъмен цвят, като черно, тъмносиньо, тъмнозелено и тъмночервено.

Клиентите могат да изберат между няколко размера на стикерите. Най-големият е XL, с големина на маргаритките от 13 х 13см до 35 х 35см. Общата големина на XL е 84 х 84см.  Стикерите могат да се открият и в два по-малки размера. Вариантът L ви дава възможност да разкрасите автомобила си с 11 маргаритки с размери от 8 х 8см до 23 х 23см. Декорацията е с обща площ от 56 х 56см. Най-малките стикери са S вариантът на декорация за дамски автомобил. Красивите цветя са изработени с големина от 5 х 5см най-малките до 13 х 13см, най-големите.
stikeri za kola

Едно от най-големите предимства на стикерите за декорация е тяхната лесна апликация върху автомобила и лесното им отстраняване, подновяване или промяна. Те са изработени от топ клас автомобилно фолио. Могат да се апликират навсякъде върху автомобила – от повърхностите, които се излагат на открито, до частите на колата, които не са подложени на пряко въздействие от средата. Единственото неподходящо място за поставяне на стикерите е предното стъкло.

Възможностите за декориране са безброй. Всеки стикер можа да се използва отделно или в комбинация с останалите. Дизайнът на маргаритките е изчистен и елегантен, което прави стикерите подходяща украса за много различни автомобили.

Този тип декорация е страхотна оригинална идея за разкрасяване на автомобилите за специални поводи, като бал и сватба. Сред най-любимите стикери за дамски коли са свежите предложения със сапунени мехурчета в много цветове, звезди и пеперуди и cool stars. Фирмите, които предлагат стикерите на пазара се стараят да осигуряват много голямо разнообразие от декорации и винаги да задоволяват предпочитанията на клиентите със свежи и оригинални идеи. Апликацията на стикерите е истинско забавление. Едно е сигурно – независимо дали използвате декорацията, за да разкрасите автомобила си за специално събитие или просто, за да изразите собствения си стил, появата на вашата кола винаги ще внася настроение и ще привлича погледите.

Искате ли да впечатлявате с нещо нестандартно, страхотно и интересно? Изберете най-интересната и свежа декорация за кола и действайте.
Вижте още декорации и стикери на foliobg.info

 

 

  

Нестандартни, впечатляващи, свежи и запомнящи се декорации за автомобили
4.33 (86.67%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top