Home / ИНТЕРЕСНО / Неустоими и привлекателни с перфектният чифт слънчеви очила
Неустоими и привлекателни с перфектният чифт слънчеви очила

Неустоими и привлекателни с перфектният чифт слънчеви очила

Вижте новата колекция очила Shapki-kapriz.com на адрес: http://www.shapki-kapriz.com/sunglasses
Търсите ли перфектният чифт слънчеви очила за вашия стил и излъчване? Предизвикателството да откриете най-подходящата рамка, цвят и марка сред океана от различни видове слънчеви очила е наистина голямо. Най-основният фактор, с който трябва да се съобразите при избора на желаните аксесоари е формата на лицето ви. Най-често лицето на човек има овална, правоъгълна или сърцевидна форма. Важно е да се съобразите с големината на лицето. Тайната за успешния избор на слънчеви очила е в баланса. Малките лица, съчетани с големи слънчеви очила изглеждат още по-малки. Малки слънчеви очила, носени от хора с големи лица изглеждат несъразмерно.

Когато търсите перфектните аксесоари заложете на контраста. Изберете слънчеви очила с различна форма от тази на лицето ви. Перфектният модел очила трябва да достигат веждите ви, за да предпазват очите от слънцето.

дамски слънчеви очила 2015

Слънчеви очила

За тези от вас, надарени с овални лица се препоръчват слънчеви очила тип „котешки очи”, които са леко издължени в краищата. Формата на очилата създава желания баланс и издължава хоризонтално лицето.

Търсите страхотни слънчеви очила, подходящи за хора с правоъгълна форма на лицето? Изберете рамки със заоблени стъкла. Заоблените слънчеви очила създават контраст. В някои случаи се препоръчват моделите тип „котешки очи”.

Най-голямо предизвикателство за избор на перфектният чифт слънчеви очила са хората по-нестандартна форма на лицето – например със сърцевидни лица. Големият избор от аксесоари е вашият най-голям помощник при избора. Разгледайте колекцията ни от слънчеви очила и не се колебайте да експериментирате. При избора на подходящия модел голямо значение има не само сърцевидната форма на лицето, но и разположението на брадичката, както и големината на главата. Изпробвайте най-актуалните модели слънчеви очила, които хоризонтално издължават лицето ви и създават хармония във визията ви. Изберете модели тип „котешки очи”. Подходящи са леко заоблените рамки в горната и долната част.

Слънчевите очила са страхотни аксесоари подходящи за всички сезони. Тяхната основна функция е да предпазват очите от увреждане, а основното им качество e да ни правят по-привлекателни и неустоими от всякога.
 

Неустоими и привлекателни с перфектният чифт слънчеви очила
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top