Home / АКТУАЛНО / Невероятната истина за бебето на Диляна Попова
Невероятната истина за бебето на Диляна Попова

Невероятната истина за бебето на Диляна Попова

Вижте какви небивалици се разпространяват за бременността на Диляна Попова

Чаровната актриса винаги е била едва ли не в центъра на интригите, особено когато се разбра за връзката й с Асен Блатечки. В началото Диляна естествено отричаше взаимоотношенията им, но след като стана ясно, че ще стават родители нещата направо излязоха извън контрол.

Dilqna Popova

Диляна Попова е щастлива от майчинството

Една от най-новите версии за бебето на чаровницата е, че тя е забременяла само за да посъживи западащия си моден бизнес. Според запознати на бъдещата майка изведнъж й хрумнала гениалната идея, че единствения начин да процъфти в модния бизнес е да започне да рекламира и продава бебешки дрешки. И за да е в крак с новата си модна линия Диляна решава да забременее, за да може и бъдещото й дете да е лице на новата колекция. Казано по друг начин бебето но актрисата наистина е планувано, но целта тук са парите.

Тази небивалица представена като новина новина направо срази потребителите на социалната мрежа. Повечето фенове на бъдещата майка направо недоумяват как изобщо могат да се разпространяват такива небивалици по неин адрес. Диляна обаче е избрала да запази мълчание и да не отговаря на завистниците разпространяващи тази “истина” по неин адрес. Диляна Попова определено се е отдала изцяло на радостта от очакването на малкия си син, но вярна на усета си не пропуска възможността да участва във фотосесии за бременни.

Невероятната истина за бебето на Диляна Попова
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top