Home / АКТУАЛНО / Ники Михайлов проговори за Алисия
Ники Михайлов проговори за Алисия

Ники Михайлов проговори за Алисия

Ники Михайлов с признания за любовта си

Преди няколко дни Ники Михайлов отново събра погледите на всички с невероятните си признания на личната си страницата във Фейсбук. Футболистът постна много интересно послание, което всъщност е цитат от пословичния герой на любовта Дон Жуан, забелязват от bgreality.bg.

niki mihailov

„За какво се събуждаме всеки ден, работим, стремим се, борим се, ако в живота ни не присъства любовта – на семейството, на приятелите, на любимия човек?!?“

Дълбокомислените разсъждения са на тема истинското в живота и всъщност разкриват, че разковничето за движещата сила на живота това е любовта. Още преди два месеца Ники Михайлов сподели във фейсбук, че всъщност всеки един ден от живота на човека е борба и смисъла е единствено и само за любовта на близките му хора. Това разбира се накара почитателите му да мислят, че тези послания са за любимата му жена.

Ники Михайлов обаче явно не желае да допуска догадки, коя е избраницата на сърцето му. Преди два дни той постна колаж от своя снимка и тази на Алисия. Фотосите са придружени с обяснението, че двамата са заедно и никога не са се разделяли, а любовта и щастието им е са по истински и силни от всякога.

Тези изявления на футболиста бяха посрещнати доста радушно от почитателите на двойката. Феновете им искрено изразяват радостта и дори са категорични, че двамата наистина са един за друг. Между коментарите дори се промъква и идеята, че вече е време да скрепят връзката си и с едно малко човече, което да ги радва и да ги превърне в родители.

„Ние сме заедно и сме happy, а всеки трети, „настанен“ в нашата връзка, е поредният неуспешен опит за намеса в личния ни живот!“

Ники Михайлов разбира се не пропуска възможността да каже на зложелателите си, че двамата с Алисия се обичат и слуховете за присъствието на трети човек във връзката са неуместни опити за намеса в личния им живот.

 

 

 

 

 

 

Ники Михайлов проговори за Алисия
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top