Home / НАЧАЛО / Ники Михайлов шашна фенките си в нета (ВИДЕО)
Ники Михайлов шашна фенките си в нета (ВИДЕО)

Ники Михайлов шашна фенките си в нета (ВИДЕО)

Ники Михайлов се облекчи на терена преди мача с Хърватия

Ники Михайлов показа, че няма никакви задръжки и притеснения на терена. Вратарят на националите явно има някакъв проблем с тоалетните, защото предпочита да се облекчава на чист въздух. Благодарение на Канал 3 фенките на Михайлов видяха любопитни кадри от тренировката на националите преди мача с Хърватия. 

Ники

Бившият на Николета Лозанова се ползва с привилегията да се облекчава директно на терена. Той не се притеснява от навиците си дори в присъствието на камери и журналисти. Дали и съотборниците му предпочитат да пр*пикават тревата, Womens.bg няма информация. Факт е обаче, че го изчакват да облекчи нуждите си, за да продължат с тренировката си. 

ники-михайлов

Не можем да отречем, че вратарят на турския Мерсин привлече вниманието към мача от евроклалификацията, който ще се играе на стадион “Васил Левски” днес. По-добра реклама от това, здраве му кажи, коментират потребителите в социалните мрежи. Няма значение дори фактът, че хигиенните навици на националите ни са под всякаква критика. Нали на същия този терен се въргалят, възмущават се фенките на Михайлов. 

Недоброжелатели на вратаря предполагат, че и у дома не ползва тоалетните по предназначение. Ние пък само се надяваме да не се наложи да се облекчава по време на мача с Хърватия, че тогава ще стане интересно. 

Ако искате да не пропускате наша публикация, харесайте фейсбук-страницата ни!

 

Ники Михайлов шашна фенките си в нета (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top