Home / ЗДРАВЕ / Нова линия на Matrix за възстановяване на косата

Нова линия на Matrix за възстановяване на косата

Косата е изложена на всекидневни вредни влияния. Сушене, дърпане с преса, боядисване, къдрене и какво ли още не! За да възвърне силата и блясъка си, тя се нуждае от много грижи и спешна терапия. Новата серия на Matrix Repair подхранва и възстановява косъма от корена до върха.
Укрепващият шампоан Matrix Repair има добре балансирана формула, благодарение на която почиства меко и внимателно косата. Той съдържа растителни добавки, които подхранват и защитават косата и реконструират структурата на кутикулата. Шампоанът Matrix Total Results Repair видимо подобрява вида на косата, като увеличава силата и блясъка на всеки косъм и предотвратява увреждането му. Специалната мека формула на шампоана от новата линия на Matrix е подходяща и за боядисана коса.
Маската Matrix Total Results Repair осигурява на косата интензивно подхранване и придава сияен блясък. Освен това, тя възстановява косата и я предпазва от бъдещи накъсвания. Маската също е подходяща за боядисана коса.

Еликсирът коса Repair Break Fix възстановява моментално и осигурява комплексна грижа за изтощената коса. Чрез него можете да възстановите водния баланс на косата, да подобрите еластичността и да възвърнете естествения й блясък.
Гелът за коса Matrix Total Results Curl помага да оформите перфектно къдриците си за миг. Той се нанася на косата без изплакване, защитава косъма от начупване и осигурява изключителна лекота.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top