Home / АКТУАЛНО / Нови разкрития за изчезналата бургазлийка Валентина Иванова
Нови разкрития за изчезналата бургазлийка Валентина Иванова

Нови разкрития за изчезналата бургазлийка Валентина Иванова

Чаровната Валентина Иванова сама е посегнала на живота си

В средата на месец април, медицинската сестра Валентина Иванова е обявена за издирване, а близките й са потресени от случващото се в семейството им. Разследващите все още не са намерили трупът на 24 годишната жена, но е повече от сигурно, че става въпрос за самоубийство.

valentina ivanova

В семейството на Валентина Иванова има и други самоубийци

По последната информация на красивата медицинска сестра сама е отишла в морската градина в Бургас, оставила е дрехите и обувките си и е скочила във водата. Записите от видеокамерите показват последните й действия в онази фатална нощ.

Близките на Валентина Иванова дори направиха още няколко разкрития пред разследващите. Оказва се, че чаровното девойче е имало сериозни здравословни проблеми, а съвсем наскоро направени изследвания показали, че тя няма да може да си има собствено детенце. Явно това вече е дошло в повече на отчаяната Валя и я е подтикнало към самоубийство.

Семейството на хубавата Валя разкри пред разследващите, че преди години бабата и вуйчото на момичето също са предприели тази крайна мярка и сами са отнели животите си.

Припомняме, че Валя и приятелят й са обмисляли предстоящата си сватба. Валентин пръв усетил, че нещо лошо се е случило с любимата му, тъй като установил, че тя е отсъствала два дни без причина от работа. 

Работещите по случая на Валентина Иванова вече допускат и възможността, тя сама да е отнела живота си, тъй като по последни сведения е била в тежка депресия, пишат от ПИК.

Нови разкрития за изчезналата бургазлийка Валентина Иванова
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top