Home / АКТУАЛНО / Новият филм на Пенелопе Крус ще бъде в Индия

Новият филм на Пенелопе Крус ще бъде в Индия

Пенелопе Крус наскоро обяви, че индийските филми са нейната страст и вчера стана ясно, че е купила правата за книгата Passion India (Страст Индия).
Испанската актриса планира да снима нов филм в Индия, в който разкрива романтичната история на една танцьорка, която става принцеса на 18 години. Пенелопе била завладяна от романа на испанеца Хавиер Моро, чийто сюжет наподобява приказката за Пепеляшка – испанска танцьорка на фламенко се омъжва за бившия махараджа Джагаджит Сингх и изведнъж от обикновено момиче се превръща в принцеса.
Пред всекидневника The Times of India, Пенелопе споделя наблюденията си, че интересът към Индия расте с всеки изминал ден. Според нея хората в Холивуд започват все по-често да търсят индийски звезди за техните филми. Мечтата на актрисата е да работи заедно с Шах Рукх Хан, на когото е голяма почитателка. Сега, когато красивата испанка има правата на книгата „Страст Индия“, мечтата й може да бъде осъществена. По повод изказванията на актрисата, на сайта Bollywoodlife.com веднага пуснаха слухове, че Шах Рукх ще играе махараджата, а Пенелопе ще влезе в ролята на танцьорката.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top