Home / ОТНОШЕНИЯ / Обича или използва?

Обича или използва?

Жените в днешно време често си задават въпроса дали мъжът до тях има сериозни намерения към тях или просто ги използва. Тези съмнения съществуват както при жените, които отскоро са обвързани, така и при тези, които са омъжени или живеят заедно с приятеля си от дълги години. Нуждата от искрена любов и завишените очаквания към партньора пораждат чувството за несигурност в жените.
Как да разберете дали мъжът до вас ви обича истински?
Очевидно, щом продължавате да четете тази статия, това че мъжът ви се врича в любов не е достатъчно силен аргумент. По принцип, за мъжете е по-трудно да изразят чувствата си. Това, че мъжът ви се е осмелил да изкаже какво чувства е голям напредък и е достатъчно силен показател, че ви обича.

Но явно това не ви стига.
Другият начин да разберете какви са намеренията му е да наблюдавате внимателно и да анализирате какво е готов да направи той за вас.
Ако мъжът ви е напълно честен, споделя проблемите и мечтите си и ви се доверява, той със сигурност е влюбен. Той ви допуска близо до себе си, позволява ви да опознаете истинската му същност и да надникнете в неговия вътрешен свят. Това е първият и един от най-важните признаци за искрени чувства.
Другият признак, по който можете да познаете, че един мъж ви обича е когато той уважава мнението ви. Той се интересува от това какво мислите по даден въпрос и дори да не сте на прав път, той уважава идеите ви. За него е важно какво харесвате и разбира, че имате свои собствени интереси, не ви обсебва и задушава.
Няма място за съмнение, че мъжът ви обича, ако често ви изненадва или прави малки жестове за вас и ви обсипва с комплименти. Той е щастлив и държи на връзката ви, ако иска да прекарвате повече време заедно и се грижи за вас.
Ако вече ви е представил на всичките си приятели и семейството, той е уверен в чувствата си и намеренията му към вас са сериозни.

Как да разберете кога един мъж ви използва?

Мъжът ви използва, ако не ви обръща достатъчно внимание. Ако винаги поставя на преден план неговите задачи и рядко се сеща за вас, то може би не споделя вашите чувства.
Мъжът ви няма сериозни намерения, ако не зачита мнението и интересите ви и често ви моли за услуги.
Той не ви обича истински, ако разчита на финансова помощ от ваша страна и не прави нищо в замяна. Когато не се интересува от близките и приятелите ви, когато забравя за рождения ви ден, за годишнината ви и не говори за съвместни дългосрочни планове, той не е за вас.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top