Home / НАЧАЛО / ОФИЦИАЛНО! Диляна Попова е бременна в 4-тия месец
ОФИЦИАЛНО! Диляна Попова е бременна в 4-тия месец

ОФИЦИАЛНО! Диляна Попова е бременна в 4-тия месец

Диляна Попова ще дари Асен Блатечки със син

Диляна Попова е бременна в 4-тия месец, разкри изданието LOVE Style. Щастливият татко е не кой да е, а Асен Блатечки, който вече има дъщеря от бившата си партньорка. Двамата признаха официално, че са заедно и ще станат родители най-вероятно на момченце само след няколко месеца. 

e154fb53044ad2c9b5e46685c6ff39df

Известната двойка трескаво търси удобен апартамен с две детски стаи – една за бебето и една за дъщерята на Блатечки – Катерина. Актьорът е категоричен, че иска дъщеря  му да има стая в жилището му, за да прекарват повече време заедно и да не се чувства пренебрегната. 

Красавицата от "Стъклен дом" пък е на седмото небе от щастие, защото от доста време се чувства готова да стане майка. Тя обаче не планира да сключва брак, каквото е и желанието на Асен Блатечки. И двамата смятат, че бракът е излишна формалност, която само усложнява нещата. 

Бившата половинка на Блатечки няма нищо против новата му приятелка. Макар и след 15 години връзка, двамата се разделили мирно и тихо без скандали. Сега той е щастливо обвързан с красавицата Диляна Попова, а след няколко месеца ще стане и мъжки татко.  

ОФИЦИАЛНО! Диляна Попова е бременна в 4-тия месец
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top