Home / АКТУАЛНО / Oscar de la Renta с парфюмна линия Essential Luxuries

Oscar de la Renta с парфюмна линия Essential Luxuries

След като миналата седмица дизайнерската къща „Oscar de la Renta” представи лимитираната си серия лакове, тази седмица те правят представяне на своите 6 нежни парфюма. Парфюмите за пореден път съчетават елегантността и луксът- основният мотив, с който те работятя. Целта, която те са си поставили е изправяне на крака на марката „Oscar de la Renta”. За съжаление по редица причини тя е леко позабравена през изминалите години. Средствата, на които залагат- създаване на парфюмна колекция. Според Оскар никоя жена не е остава вярна на един аромат за цял живот. Тъкмо това е водещата сила при създаване на новите аромати. Те създават аромати за всякакво настроение. По тази причина те са насочени към всяка една жена.
SARGASSO – ароматът, които съчетава в себе си есенция на краставица и морска трева (това е най-старият жив организъм, който е открит в Средиземно море). Той може да ни отведе или напомни за спомени от Сарагоса например.
SANTO DOMINGO – ароматът на цветя с цвят на слънцето на Доминиканската Република.
ORIENTAL LACE -ароматът, който съчетава екстракт от мед, какао, цветове на хоя, бадем.
MI CORAZON – Янг-янг с нотка на екзотична праскова, Оскар ни показва към страстта към семейството си, най-вече елица (неговата дъщеря).
CORALINA – ароматът е кръстен на коралът, който се среща в Доминиканската република.
GRANADA – вдъхновението за него е получил след пътуване до едноименния град в Испания и гледката на пищни цветни градини- роза, жасимин и цветове на портокал.
Парфюмната линия Essential Luxuries дава на всеки по нещо.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top