Home / ИНТЕРЕСНО / 12 начина да отстраниш съперницата
12 начина да отстраниш съперницата

12 начина да отстраниш съперницата

Мислиш, че твоят съпруг или приятел може да ти изневери само с някоя "фатална жена", само с двой-ничка на Мадона например. Но не. Това е дълбоко заблуждение, не изпадай в него. Демонично красивите хищни мадами, които се впиват като вампири в мъжете, са единици. Твоята съперница най-вероятно е симпатична и приятна, но съвършено обикновена жена, прозаична дори. По улиците е пълно с тях – те работят в неговия, а и в твоя офис, пърхат по улиците, приятелките ти изглеждат точно така. Но щом почувстваш, че вече не вярваш на мъжа си или още по-зле – че го губиш, приготви се за война. Има много варианти за борба с жената, която иска да ти отнеме любимия. Можеш да си избереш някой от следните начини – вършат работа!отстрани съперница

ФРОЙД В ПОЛА : Психоанализата е незаменима, ако приятелят ти още чезне по минала болезнена връзка. Ти претендираш за чувствата му, но първо трябва да излекуваш сърцето му – да живееш с човек с разбито сърце, е все едно да пиеш от счупена чаша. Много тънък е моментът, в който го провокираш да говори за миналата си любов. Слушай го внимателно. На него му е нужно да преживее нова любов, и то щастлива. Ако успееш да му влезеш под кожата, той ще пренасочи чувствата си изцяло към теб. Така с твоя помощ от неудачник ще се превърне в победител. Ще свързва другата жена със слабост и провал, а теб – със сила и победа. Ще започне да я избягва, а ще се привързва към теб.

Страничен ефект: Пациентите често се влюбват в своите лекари (психоаналитици). Проблемът е, че когато узнаем тайните мисли и чувства на другия, магията на романтичната любов може да изчезне.

ДАЙ И ДРУГ МЪЖ : Този начин работи безотказно. Запознай я с млад, перспективен ерген, но се убеди предварително, че той иска да се жени. Говори на всички, включително и на мъжа си, каква прекрасна двойка са двамата и колко ли красиви деца ще си родят. Чакай спокойно резултата.

Страничен ефект: Ако ергенът зареже съперницата ти, тя ще те обвини за всичко, защото ти си ги запознала, и в крайна сметка може да тръгне да си отмъщава.

ТЪРЖЕСТВЕНО ИЗПРАЩАНЕ : Това е рискован ход – действа не толкова на съперницата, колкото на приятеля ти. Покани го на романтична вечеря в тих ресторант или вкъщи, но задължително включи всички аксесоари на интимната близост – свещи, нежна музика, вино, екзотични коктейли. Може дори да му купиш подарък. Към края на вечерта му го връчи с думите: "Душице/ми-личък (или както обичаш да го наричаш), ето ти този подарък по случай нашата раздяла. Знам за връзката ти с Рада (Любка, Веска или която е там), искам само да си щастлив." Всичко трябва да стане така, че той да не подозира нищо до последната секунда. Разгорещен от виното и твоя чар, той най-вероятно ще ти се закълне във вечна вярност.

Страничен ефект: Ако е голям пън, може да използва твоето благородство, да признае истината и да си тръгне. А и няма гаранции, че утре няма да наруши клетвата си.

ИНТЕРЕСУВАЙ СЕ ОТ НЕГО : Така пак има риск, но си струва да опиташ, ако на приятеля ти е хвърлила око негова колежка. Основното е да го разпитваш всяка вечер как върви работата – той сигурно не я обсъжда с колегите си, защото просто няма смисъл, защото се конкурират или така и така са наясно със служебните въпроси. За приятелите му извън службата тези теми не са важни и оставаш ти – единственият заинтригуван слушател. Само внимавай да не станеш досадна. Измисляй различни въпроси, които засягат отделни страни на неговата дейност. Може да отидеш и по-напред – да си потърсиш работа в неговата служба. Но това все пак е малко крайно, може да събудиш подозренията му: "Ти да не искаш да ме следиш?" А и става само ако имате сходни професии. Обаче нищо не ти пречи да ходиш на сбирките с колегите му – навсякъде купонясват служебно от време на време.

Страничен ефект: Разговорите на служебни теми могат да бъдат ужасно отегчителни.

ЧАРОВНАТА ДОМАКИНЯ : Покани нещастницата у вас и се постарай да дойдат и други гости, които не познава. Тя ще се чувства сковано, а това задължително ще се отрази на нейната външност, маниери и приказки. Твоята позиция на домакиня автоматично ще те направи център на внимание на цялата компания и най-вече – на твоя приятел.

Страничен ефект: Ако тя е много общителна и решителна, може да изиграе ролята "гвоздей на вечерта" – да разказва интересни случки и свои увлекателни приключения. И тогава възхитените погледи на твоите близки и, уви, на твоя любим ще бъдат отправени към нея.

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛКИ : Покани само нея, останете сами. Направи така, че тя да се отпусне и да се почувства комфортно. Покажи й семейни снимки, помоли я да ти помогне в приготвянето на вечерята. Когато приятелят ти се върне от работа и ви види заедно край кухненската печка, ще бъде доста изненадан, да не кажа шокиран. Аз пробвах този метод и установих, че цялата романтика, в която неговата фантазия беше обвила образа й, изчезна в мига, в който тя се опари с тенджерата. Девойката се разкрещя, взе да хленчи и тогава видях в очите му само… досада. Тя за секунди се превърна в най-обикновена жена и неговият интерес се стопи. Страничен ефект: За да дойде сама у вас, трябва да те чувства поне донякъде близка. Като се има предвид, че тя всъщност иска да се домогне до мъжа ти, ти трябва голяма изобретателност и актьорски талант, за да я убедиш в искреното си приятелство.

ШПИОНИРАЙ : Този начин по принцип е идеален и в особено тежки случаи можеш да го комбинираш с някой от останалите. Ако твоята съперница иска да знае повече неща за теб, отговаряй съвсем лаконично. Кажи й накратко незначителни факти от биографията си и лекичко прехвърли разговора върху нея. Запомни: който слуша – той владее хората и ситуациите. Затова се интересувай от всичко – детство, ученически години, кариера, любими ястия, певци, планове за бъдещето. Направи плавен преход към личния й живот и ще видиш, че тя ще започне да се оплаква – ако в любовта й всичко е наред, ти въобще нямаше да знаеш за съществуването й. И когато тя се разплаче на рамото ти, бъди сигурна, че вече си я сложила в малкия си джоб. Страничен ефект: Може нейните неволи да те разчувстват и да я съжалиш. Пази се: именно такива "нещастни" мацки крадат мъжете.

ЩАСТЛИВАТА ДВОЙКА : Годишнина от вашата сватба е много подходяща за този случай. Ако не сте женени, измисли някакъв друг повод, да речем – шест месеца от вашата свалка (ако не помниш точната дата, измисли си я – гаджето ти също едва ли я помни). Кажи му, че искаш купон и използваш тази половингодишнина за повод. Постарай се да присъства и онази мадама. През цялата вечер използвай местоимението "ние". Вашият умилителен диалог и подмятанията на приятелите ви, че е крайно време да направите още една крачка напред в отношенията си, ще попарят желанието й да интимничи с него. Страничен ефект: Ти ще сияеш, ще изглеждаш като картинка и това може да предизвика нейната завист и да увеличи апетита й.

ФЛИРТУВАЙ : Не е задължително да стигаш до крайности, просто си поиграй на съблазнителка. Ако това не ти се удава, накарай някой познат (стига да не е най-добрият му приятел) да ти влезе в положението и да инсценирате флирт. Най-вероятно той ще изиграе ролята си блестящо и дори може да ти се наложи да възпираш неговия ентусиазъм. Виждайки, че има конкурент, гаджето ти ще зареже всичко друго и ще се затича да те връща при себе си – мъжете не обичат никой да им пипа личните неща. Страничен ефект: Онзи, с когото флиртуваш, може да вземе присърце историята и да стане горещо. Затова при първите сериозни сигнали за ревност от страна на твоя приятел обърни всичко на майтап. Ако и тогава не се усмири, открий картите.

ГОЛЯМАТА АВАНТЮРА : Направи това, което отдавна искаш, но си се страхувала и си отлагала досега. Скочи с парашут, похарчи всичките си пари за сафари до Кения, купи си карта за най-скъпия фитнес, смени апартамента в "Младост" за къща извън града. Списъкът от мечти, които ти се струват невъзможни, е безкраен. Често отчаянието в една област – а почти всички жени възприемат съперницата като личен провал в живота – мобилизира всички сили и събужда активността в друга област. (Поли от нашия клас се раздели с приятеля си седмица преди кандидатстудентските изпити. Плака, плака, след което отиде на изпит, без да е прочела нито ред, и влезе в университета.) Твоите успехи и независимост ще те издигнат на пиедестал в очите му и ти ще си най-примамливата от всички други жени, взети заедно.

Страничен ефект: Този начин не е за нерешителни и неуверени в себе си жени.

ХВАНИ ГИ НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО : Една жена се прибира вкъщи и заварва мъжа си с любовница в леглото. Това е виц. Но ти на нейно място как би постъпила? Погледни с усмивка на тази ситуация, дори усмивката ти да е през сълзи. Така ще се издигнеш в очите му и той, дори да те зареже, винаги ще те уважава. Една жена се прибрала и сварила мъжа си в леглото с любовница. Шокирана, вместо да устрои кървав скандал, жената изрекла: "Във вицовете винаги някой скача от прозореца в този момент." Мъжът й се приближил до прозореца на 8-ия етаж, надвесил се и видял бременната им котка да се разхожда по парапета. Тогава той и жена му се втурнали да я спасяват, а любовницата се изнизала с глупав вид.

Страничен ефект: Бременните котки по парапетите в момент на съпружеска изневяра са по-скоро изключение, отколкото правило. Но с невъзмутимост и чувство за хумор може да се излезе достойно дори от тази безспорно конфузна ситуация. Не пожелавам на никоя да свари мъжа си с друга в леглото, но ако ти се случи, пробвай следния лаф: "Любими, гардеробът в коридора в момента пада, отиди да го подпреш, докато взема инструментите." А после винаги можеш да изгониш неверника.

ЗАМЕСЕНА Е ПРИЯТЕЛКАТА ТИ : Тя се е влюбила в твоя приятел и ти узнаваш това. Не й го отстъпвай с лека ръка – твоята саможертва и пожеланието "Бъдете щастливи", изречено през сълзи, няма да ти донесе нищо добро. Вместо това пробвай да разредиш напрежението не със сълзи, а със смях. Питай я как ще го делите – надълго или през средата. Поинтересувай се какви части от дрехите му би искала да запази и когато тя се успокои, й кажи решително да престане да се меси във вашия живот и да остави мъжа ти на мира.

Страничен ефект: Ще загубиш тази приятелка може би завинаги, нищо чудно след време да се разделиш и с него. Но трябва да е ясно, че и жените не обичат някой да им пипа личните неща.

12 начина да отстраниш съперницата
3.5 (70%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top