Home / МОДА И СТИЛ / Палитра сенки за очи

Палитра сенки за очи

Обожавате да гримирате очите си! Знаете ли каква палитра от сенки ви е необходима? Посещавайки козметичните магазини ще се убедите, че там има море от такива. Цените им са неограничени в зависимост от марката и възможностите на клиента. Естествено скъпите продукти са много по-дълготрайни и устойчиви за разлика от останалите. Но когато искаме да постигнем ефект ни е необходим усет, а не разнообразие от сенки.
Съветът ни е да се насочите към тази палитра сенки за очи, която ви привлича още с първото виждане. Няма нищо по-правилно от началното усещане. Малка, но съществена подробност – необходимо е съобразяване с цвета на очите и тена на лицето.
Вие сте жена, която всекидневно обича да се гримира и харесва топлите тонове. Тогава може да си закупите палитра в кафява или бежава гама. Тези цветове са подходящи за ежедневно гримиране.

Желаете да покажете бохемското в себе си, изберете сенки в пъстри цветове. Това са изкрящо розовите и лилави нюанси или тези от златисто-медената гама. С тях може волно да експериментирате.
Едно правилно решение за вас мили дами е закупуването на палитра с цялата гама цветове. Съществуват такива с над 120 цвята. Никога не знаете какво ще ви потрябва утре! Изберете практичното – снабдете се с палитра, която съдържа удобно огледалце и апликатор.
В козметичните магазини ще откриете и сенки в комбинация с руж. Те са перфектна идея за подчертаване руменината на бузите. На лице са и палитри със съчетани към тях червила. Подходящи за дами, които не пропускат да оцветят устните си.
Запомнете – красотата е в очите! Прекрасния поглед постигнете с правилната палитра от сенки!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top