Home / АКТУАЛНО / Парфюмът на Лейди Гага се продава като топъл хляб

Парфюмът на Лейди Гага се продава като топъл хляб

Първият парфюм на Лейди Гага е пуснат на пазара преди седмица и вече има над 6 хиляди продажби. Екстравагантната певица надхвърля по продажби Бионсе и Мадона със своя аромат Fame. Това автоматично го прави вторият най-продаван парфюм след класическия аромат Noir на Coco Chanel.
Според изпълнителката, нейният парфюм е подходящ както за мъже, така и за жени.
Но това едва ли е изненада. Изненадата е самият аромат на Fame.
Докато всички очакват тежък, наситен и провокативен парфюм, Fame е с лек, флорален и изискан аромат. Сред съставките му се открояват шафран, тигрова орхидея, праскова и тамян. Флаконът на Fame е кристален със златисти орнаменти, а самият парфюм е черен. С помощта на напредналите технологии, черната парфюмна течност се избистря при пръскане и според думите на изпълнителката това символизира „черната душа на славата“.
С рекламата на парфюма, Лейди Гага отново скандализира обществото. Но това не е нещо, което зрителите не са очаквали от певицата или не са виждали досега – полуголи мъже, маски, латекс, пълзящи хора, шантави шапки.

Провокативният стил на Гага отново си каза думата. От Youtube определиха рекламата като неподходяща за някои потребители и цензурира 34-секундния клип.
Но колкото и да е екстравагантна и отричана от някои критици, Лейди Гага продължава да вдъхновява. Наскоро тя беше номинирана като една от стоте най-влиятелни жени в класацията на списания Форбс.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top