Home / ДИЕТИ / Плодова диета

Плодова диета

Въпреки че някои диетолози отхвърлят плодовите диети, заради високото съдържание на захар в плодовете, те си остават един от най-ефективните методи за отслабване.
Предлагаме ви 4-дневна примерна диета, с която ще се убедите в качествата на плодовете. Спазвайте режима стриктно, за да се отървете от повече килограми. Хапвайте от всички видове плодове в допустимото количество.
През първия ден закусете с 2 банана и купичка кисело мляко.
За обяд хапнете една ябълка и грозде. По-късно през деня можете да изядете един портокал, а за вечеря повторете менюто от закуската.
На втория ден количеството на храната, която можете да приемете е по-малко.
Сутринта изяжте една препечена филийка и една ябълка. За обяд хапнете един банан, а за вечеря – две препечени филийки и малко грозде.
През третия ден закусете с плодово мляко и банан. За обяд можете да си изберете дали да хапнете кайсии и сливи или портокал и ябълка. Следобяд може да изядете пакетче солети, а за вечеря хапнете 2 банана.
Четвъртият ден е най-труден. Тогава трябва да поемем минимално количество храна.
За закуска можете да изядете само един банан, за обяд- един портокал, а за вечеря – две ябълки. Ако не можете да издържите, изяжте още един банан между отделните хранения.
След последния ден от диетата, постепенно преминавате към нормален хранителен режим.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top