Home / НАЧАЛО / Погнаха Слави Трифонов заради малките му участници
Погнаха Слави Трифонов заради малките му участници

Погнаха Слави Трифонов заради малките му участници

Слави Трифонов се жална от проверки заради малките си участници в шоуто

Слави Трифонов призна в ефир, че са го погнали от Инспекцията по труда и Агенцията за закрила на детето заради малките участници в "Шоуто на Слави". Дългия се жална пред мини звездите Крисия Тодорова и г-н Андреев, че не може да се съсредоточи върху работата си от проверки. devetgodishnata-krisiya-e-novoto-popalnenie-v-shouto-na-slavi

От екипа на Слави коментират, че той е нясно със законовите изисквания за лицата под 18 години и стриктно спазва правилата, писа "Телеграф". Въпреки това, от Инспекцията по труда и Агенцията за закрила на детето могат да му направят одит по всяко време, за да проверят условията на труд за непълнолетните. 

Няма как да пропуснем факта, че Слави Трифонов наистина направи звезди от Крисия и г-н Андреев. Въпреки риска от проверки, той си вдигна солидно рейтинга покрай мини звездите. Зрителите харесват предавания с млади надежди, което се оказа коз в ръцете му. 

Сега на ход са "Големите надежди", които вече ни показаха не едно и две талантливи деца. Вече ви запознахме с Ерика Адамс, която оглави ТОП 5 още в първото предаване.

Погнаха Слави Трифонов заради малките му участници
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top