Home / ЗДРАВЕ / Повдигане на лицето в домашни условия

Повдигане на лицето в домашни условия

Колкото и да не ни се вярва и лицето остарява. Да, няма как! Истината е, че използването на медицинска козметика и прилагането на различни масажи на лицето донякъде би могло да окаже благоприятен ефект. Но не върху стареенето като процес, а върху самите мускули на лицето. С времето те се отпускат. А сигурно се сещате, че движението на лицето ни, всяка една мимика, се направлява от цели 70 броя мускули.
Каква е ползата на лицевия масаж. Сигурно ви се е случвало да имате главоболие или болки във врата. Всичко това е отражение на вашето ежедневие. Вие сте под постоянно напрежение, работите под стрес- няма как! Все някъде трябва да се отрази. Когато ходите на масаж или сами масажирате лицето вие предизвиквате кръвообръщението на кожата. Мускулатурата ви се отпуска. В резултат на това се премахват и умрелите клетки, които се намират върху повърхността на кожата ви. В резултат на това чувствате истинско отпускане.
Желателно е онези от вас, които страдат от често главоболие, да правят масаж на лицето, главата врата – всеки път, когато почувстват дискомфорт.
Казахме, че самата мускулатура се отпуска и се образуват бръчки. Това, което може да ви препоръчаме е да започнете да следите всички онези фактори, които оказват влияние върху вашето лице. Желателно е да започнете да правите това, докато кожата ви е още млада. Определено няма да сгрешите, ако започнете това на възраст между 20 и 30г.!
За страстните пушачки е желателно да се замислят. Също така внимавайте с алкохола, липсата на сън, стресът на работното място. И ако последното не зависи от вас, то се опитайте да направите нещо относно първите три фактора! Ако още не сте започнали да приемате витаминозна храна-време е! Колкото и да е приятно лятото на плажа, моля не забравяйте, че слънчевите бани и то особено продължително време също оказват влияние върху отпускането на лицето.
Наред с тези фактори, би било добре, ако започнете да използвате медицинска козметика за лице. Поне два пъти седмично. Да посещавате пилинг- процедури. Желателно е медицинската козметика да не се сменя често, а да се намери подходящата. Защо е за препоръчване медицинската козметика? Тя често е произведена от продукти на билкова основа, има едновременно хидратиращ и слънцезащитен ефект. Освен това е изпитана!
За да имате красива кожа на лицето и да не се налага да се подлагате на специални процедури за повдигане в козметичните салони, просто започнете грижата навреме!

Повдигане на лицето в домашни условия
4 (80%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top