Home / АКТУАЛНО / Правила при избора на дамски портфейл

Правила при избора на дамски портфейл

Дамският портфейл, също като мъжкия, изразява стила и финансовото положение на притежателката. Обикновеният делови портфейл подсказва за уравновесена и отговорна личност, докато небрежното портмоне символизира по-скоро обратното.
Портмонето е нещо повече от прост аксесоар. Използвате го всеки ден, навсякъде. Подходете внимателно към задачата да смените портмонето си. Изберете най-подходящия вид и цвят съобразно нуждите си.
Преди да купите ново портмоне, помислете какво не ви харесва в старото. Изберете такова, което да отразява вашия статус и възрастта ви.
Решете каква ще е формата според случая. За ежедневието можете да си купите по-практично голямо портмоне, където да сложите всички кредитни карти и визитки. За по-специален случай, обаче, едва ли ще имате място за него в малката си чантичка.
Желателно е цветът на портфейла да бъде съчетан с чантата или обувките ви. Можете да изберете по-неутрален цвят като сив, бежов, черен, кафяв, бордо. Ако пък вярвате в народните поверия за късмет и благосъстояние, купете си червен портфейл и се молете в магазина да имат червени обувки от вашия размер. За най-качествена материя се смята естествената кожа, но можете да си вземете портфейл от изкуствена кожа или текстил.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top