Home / НАЧАЛО / Преслава “обслужи” фен в нощен клуб (СНИМКИ)
Преслава “обслужи” фен в нощен клуб (СНИМКИ)

Преслава “обслужи” фен в нощен клуб (СНИМКИ)

Преслава пали пури на поразия, хвали се с геройството си във Фейсбук

Преслава показа, че няма отношение и респект към законите, свързани с тютюнопушенето в заведенията. Певицата не само запали пурата на ВИП фен, но и позира с гордост пред фотографа си. Снимката, разбира се, веднага се появи в един от профилите й в социалната мрежа “Фейсбук”, видя Womens.bg.

Преслава пали пурата на ВИП фен!

Преслава пали пурата на ВИП фен!

Макар усилено да се говори за отмяна на забраната за тютюнопушенето в заведенията, това все още не се е случило. Въпреки това, по нощните заведения се пуши на поразия, а родните фолкдиви дават огънче на ВИП феновете си, писа “Блиц”.

Явно законът важи само за обикновените граждани, но не и за тузарите, коментират форумци. Според други пък, в България се случват далеч по-сериозни престъпления, за да се занимаваме с такива дреболии. В този дух – защо са ни закони за тютюнопушенето, като и без други никой не ги спазва? Очевидно няма как да се опазим от тютюневия дим, а и на много от нас не им пука особено дали се тровят. В крайна сметка Преслава си е права – в тази конкуренция как да си вдига рейтинга сред  баровците, ако не им предлага и извънредни услуги?!

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Преслава “обслужи” фен в нощен клуб (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top