Home / НАЧАЛО / Райна разкри игричките на Биг Брадър
Райна разкри игричките на Биг Брадър

Райна разкри игричките на Биг Брадър

Райна е възмутена от манипулациите на Биг Брадър

Райна не може да се примири с манипулациите и преднамереното отношение на Биг Брадър. Певицата бързо разбра, че Големия брат се опитва да й припише чувства към Финдо, чрез мисиите прави препратка към провалената й връзка с Коцето и показва само кадри от скандалите в Къщата, които не са в нейна полза.

Райна в Биг Брадър

Райна

Райна призна защо толкова се е разстроила от коледната мисия, в която тя трябваше да сложи еленски рога. Фолкзвездата припомни как в студиото на Ники Кънчев един от гостите коментира колко хубаво й стоят рогата: “Коце, не й ли стоят много добре тези рогца?” Освен този намек на Биг Брадър за връзката й с Константин, тя трябваше и да целуне Финдо. Да не говорим, че Райна заслужаваше да бъде Снежанка, коментират многобройните й почитатели в мрежата.

Еленските рога съсипаха настроението на певицата, но тя намери сили да изиграе ролята си докрай. Певицата разкри и че вече пета година няма “личен живот”. Въпреки това тя се надява да срещне голямата любов. “Финдо излезе от Къщата с букет цветя за приятелката си Теодора. Любов наистина има и аз вярвам в това”, коментира Пилето на поп фолка.

“Браво! Права е Райна да се бунтува! Те нарочно се подиграват с нея. Единствената, която не им мълчи!”; “За тези 5 години Райна израсна много – разликата е очевидна. Не трябва да съжалява за липсата на “личен живот”. Тя ще намери истинската любов”, пишат фенове на звездата от Биг Брадър Ол Старс.

Да пожелаем успех на Райна на големия финал в понеделник!

Посетете и Фейсбук страницата ни!

Райна разкри игричките на Биг Брадър
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top