Home / НАЧАЛО / Лъсна скандалната истина за участието на Райна в Биг Брадър
Лъсна скандалната истина за участието на Райна в Биг Брадър

Лъсна скандалната истина за участието на Райна в Биг Брадър

Райна шантажира продуцентите на Биг Брадър Ол Старс за пари

Райна показа за пореден път, че не е като другите звезди от Биг Брадър. Тя успя да принуди Големия брат да й даде повече пари и да включи допълнителни клаузи в договора. Причината за решението на фолкзвездата са привилегиите, които си договори колежката й Лияна във ВИП Брадър. Изкусителката от ВИП-формата се появяваше само гримирана и нагласена, тъй като се бе погрижила предварително за това.Райна

Лияна настояла пред Биг Брадър да я показват само с грим и никога рано сутрин, когато не прилича на себе си. Райна пък няма подобни комплекси, но държи да не я показват, когато повишава тон. Певицата настояла зрителите да я виждат само в положителна светлина, така че да не очернят репутацията й.

Черешката на тортата обаче е поисканият от Райна хонорар. Първоначално певицата се съгласила на далеч по-скромна сума, отколкото поискала след стартиране на шоуто. Убедена, че продуцентите няма да имат време да намерят друг, тя поискала повече пари, твърдят хора от екипа на шоуто.

Зрителите видяха, че Райна не се появи с останалите съквартиранти в понеделник. Истината е, че целият вторник преминал в преговори. Фолкзвездата започнала да звъни от сутринта и да поставя условия. Накрая продуцентите клекнали и се съгласили, писа “Всеки ден”.

Самата Райна пък се сбогува с феновете си във Фейсбук, обещавайки им да бъде себе си. Дали ще спази обещанието си, ще разберем съвсем скоро.

Всичко за скандала с Райна ТУК.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Лъсна скандалната истина за участието на Райна в Биг Брадър
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top