Home / НАЧАЛО / ШОК! Райна ИЗБЯГА от Биг Брадър
ШОК! Райна ИЗБЯГА от Биг Брадър

ШОК! Райна ИЗБЯГА от Биг Брадър

Райна се покри часове преди началото на Биг Брадър Ол Старс

Райна прие предложението на Биг Брадър за участие във формата, подписа железен договор и се снима за визитката си в шоуто. Певицата обаче скрои скандален номер на продуцентите, като не се появи за старта на предаването. Къщата в Нови Хан се оказа лишена от присъствието й, въпреки очакванията на зрителите да я видят още в понеделник.Райна

Womens.bg се добра до скандалната клюка, че Големия брат й готви капан. Продуцентите смятали да вкарат Константин в шоуто с мисия да я провокира. Заради него фолкзвездата  се отказала от участието си във формата.

От екипа на шоуто нямат представа защо Райна е изчезнала часове преди живото предаване. Тя е била включена в предварителния сценарий и до последно са я чакали да се появи. Първоначално решили, че закъснява, но в един номер станало ясно, че им е вързала тенекия.

Междувременно водещата на Биг Брадър Ол Старс Алекс Сърчаджиева завърши вчерашното предаване с обещанието, че днес зрителите ще видят Райна. Отсъствието й при всички положения предизвика различни предположения, а каква е истината, ще научим съвсем скоро.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

ШОК! Райна ИЗБЯГА от Биг Брадър
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top