Home / НАЧАЛО / Райна изигра всички: Печели Биг Брадър с тайна уговорка
Райна изигра всички: Печели Биг Брадър с тайна уговорка

Райна изигра всички: Печели Биг Брадър с тайна уговорка

Райна влезе последна в Биг брадър Ол Старс, уреди си победа в шоуто

Райна не е влязла в Биг Брадър Ол Старс, защото се нуждае от нови силни усещания, както се опита да убеди феновете си в социалната мрежа Фейсбук. Фолкзвездата си уреди не само по-висок хонорар и повече привилегии в последния момент, но и победа във формата.Райна

Womens.bg вече писа за манипулациите на Райна ден след стартиране на Биг Брадър Ол Старс. Хитрата македонка постави ултиматум в последния момент на Нико Тупарев и го принуди да приеме новите й прищевки. Така фолкзвездата се уреди с повече пари, а и с най-много привилегии.

Райна ще спечели Биг Брадър Ол Старс, но не с реалната подкрепа на зрителите, разкри hotarena.net. Певицата вече има уговорка с продуцентите за победа на финала. Те така или иначе още не били избрали победител и затова се съгласили с офертата на Пилето на родния попфолк.

Наблюдателните зрители вече забелязаха, че Райна стои далеч от конфликтите. Позволи си да нададе вой само след провалената мисия на Киро Скалата. “Не съм влязла тук да ям солети!”, възмути се македонката и сподели, че има проблеми със стомаха. Меги Желязкова, Златка Райкова и Златка Димитрова категорично я подкрепиха и възроптаха срещу по-ниския бюджет.  

Всичко за скандала с Райна ТУК.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Райна изигра всички: Печели Биг Брадър с тайна уговорка
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top