Home / АКТУАЛНО / Райна отново събра погледите на всички
Райна отново събра погледите на всички

Райна отново събра погледите на всички

Райна провокира феновете си във фейсбук

Чаровното македонско девойче Райна за пореден път блесна на страниците на социалната мрежа. Знойната изпълнителка сподели няколко нови фотоса, които станаха обект на обсъждане от феновете й. Спор няма, че с естествените си форми фолк дивата държи първенството сред колежките си, но някои от зложелателите забелязват, че изпълнителката малко е запуснала фигурата си. Някога съблазнителните и перфектни женствени форми на Райна вече са придобили доста заоблен и пухкав вид, смеят се зевзеци които коментират споделените снимки.

raina

Райна провокира феновете си с пищни форми …

Определено може да се каже, че синият стегнат клин не е най-точното попадение в облеклото на певицата. Знойната и съблазнителна поза е изиграла лоша шегичка на фолк дивата, тъй като освен сочни форми Райна демонстрира и пухкава талия, смеят се някои от анти феновете й. Певицата определено е натрътляла, а това предизвика доста злобни коментари в социалните мрежи.

Райна страда от манията да позира и винаги търси одобрението на феновете си. Хубавелката обаче пропуска, че годините самота и страдание по отминалата любов определено влияе зле на визията й. Нейни дружки издават, че фолк дивата обича да се глези и с различни вкусотийки, но е разредила посещенията си във фитнес залата, което съответно е довело и до заобляне на талията й.

raina2

Това там коремче ли е ??? питат зевзеци във фейсбук

Най-яростните фенове на фолк изпълнителката обаче яростно я защитават като твърдят, че паласките на Райна са в резултат на стегнатия клин с висока талия. Не може да се отрече обаче, че дори и леко закръглена Райна е все така чаровна и омагьосва феновете си както с женствена визия така и с гласовите си способности.

Райна отново събра погледите на всички
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top