Home / ЗА НАС / Разбери дали жабата ще се превърне в ПРИНЦ още на първата среща
Разбери дали жабата ще се превърне в ПРИНЦ още на първата среща

Разбери дали жабата ще се превърне в ПРИНЦ още на първата среща

Мъжете са изобретателни артисти, когато искат да впечатлят една жена. Могат да бъдат дяволски добри и да те заблудят в намеренията си. Виж как да разбереш дали жабата ще се превърне в принц още на първата среща!

The_Frog

Гледай ранните признаци!

zhaba

 

Дори първата среща да го показва в най-добра светлина, има признаци, които би трябвало да те накарат да се замислиш. Дали той поглежда скрито към другите жени и ги бройка? Дали ти отваря вратата? Дали ти поднесе цветя, казвайки всичко, което искаш да чуеш? Коя жена не би се зарадвала да й направят комплимент? Въпреки това, обаче, не ти ли изглежда прекалено хубаво? Сякаш той знае отлично кое действа и използва чара си, за да те вкара в леглото.

Задавай въпроси!

 

Попитай го нещо за семейството му. Научи повече за работата му и изобщо за начина му на живот. Ако избягва да ти отговаря на тези въпроси, се замисли. Имаш ли чувството, че крие нещо, или пък крие теб…

Довери се на интуицията си!

orig

В крайна сметка интуицията ти е най-верния съветник. Той може да изглежда блестящо и да звучи вдъхновяващо, но ти да се чувстваш странно. Интуицията ти подсказва, че не е искрен. Опитай се да разбереш какво точно те притеснява в поведението му и си помисли дали да последва втора среща.

И никога не забравяй, че когато един страхливец не знае как да постъпи с истинска жена, той бяга при лесните. Сама прецени от кои искаш да бъдеш…

 

Разбери дали жабата ще се превърне в ПРИНЦ още на първата среща
5 (100%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top