Home / ИНТЕРЕСНО / Разбери колко му е голям от пръв поглед
Разбери колко му е голям от пръв поглед

Разбери колко му е голям от пръв поглед

Как да разбереш повече за размера му само от един поглед?

Макар че има смесени доказателства за връзката между размера на мощното му "оръдие" и краката или носа, ще се опитаме да хвърлим повече светлина по въпроса.

Учените са на мнение, че има някаква връзка между номера на обувките му и размера на п***** му, защото едни и същи гени контролират развитието им.

Колкото по-голям е носът му, толкова по-добре!

размерът има значение

Кой размер предпочитате?

Тази нова теория наистина има някакъв смисъл, показват проучванията. Процентът на мъжете с голям нос и голям инструмент е значителни висок, но не изключва и обратното – нисък, но надарен мъж! И все пак, ако има голям нос, това е добър знак!

По-голям в обувките, по-голям в гащите?

Всички сме чували това твърдение, според което размерът на ходилата му е в пряка връзка с един друг по-интересен размер. Има някои изследвания, които представят емпирични доказателства за предполагаемия му размер и номера на краката му. През 1993 година канадски лекари изследваха доброволци, отчитайки височината, номера на обувките и размера там долу. Въпреки че съотношението е слабо, бе открита връзка между трите показателя. През 1999 година корейски учени изследваха 655 мъже, за да установят дали има връзка между размера на краката, дължината на пръстите, размера на ушите, устата и дори структурата на косата и прословутия размер на пе*иса. В резултат на изследването бе открита слаба връзка между дължината на мъжкото достойнство и височината, теглото и пръстите на краката.  

В подкрепа на теорията за връзка между височината и размера му ще изтъкнем, че високите мъже са по-надарени в 50% от случаите. Теорията за пропорционалността обяснява влечението на дамите към мъжете с по-висок ръст. Това обаче води и до по-големи очаквания в леглото, които не винаги се оправдават. Така че вместо да се взирате в пакета му, по-добре обърнете внимание на маниерите, очите и устните му – те ще ви покажат дали той е добър любовник.

Харесайте и Фейсбук страницата ни! 

Разбери колко му е голям от пръв поглед
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top